#TIPS&TRICKS

Adevărul din spatele POZELOR PERFECTE pe care le vezi pe INTERNET

Scris de Laura P la 07 februarie 2019

Pagina de Instagram ”Boyfriends of Instagram” conține fotografii hilare cu iubiți care merg destul de departe pentru a le face iubitelor lor poza perfectă. Aceștia sunt niște adevăți maeștri ai fotografiilor.

În spatele fiecărei poze perfecte de pe Instagram a unui iubit se află adesea un iubit fotograf care îndură niște chinuri. Acești bărbați sunt eroii necunoscuți care merg printre noi. În pagina de pe Instagram îi vedem întinși la pământ, ghemuindu-se sau chiar tremurând pe marginea unei căzi de baie. În acest timp, femeile pozează într-o varietate de poziții – stau pe nisip cu spatele arcuit, fac yoga sau se uită gânditoare spre orizont.

Publicitate

#1


Dacă ținutele pe care le porți în vacanță sunt importante pentru tine, vei vrea să îți apară tot corpul în fotografii. Vei ști că ai făcut o treabă bună în ceea ce privește transformarea iubitului într-un fotograf atunci când îți va spune: „oh, stai, nu ți-am prins pantofii. Hai să mai încercăm o dată.”

#2

Publicitate

Bineînțeles, nu lipsesc nici clasicele poze „urmează-mă”, în care bărbații își țin iubitele de mână în timp ce ele merg înainte.

#3

Dacă vrei să îți transformi iubitul într-un „Boyfriend of Instagram” legendar, ar trebui ca acesta să țină cont de câteva lucruri atunci când îți face poze: lumina bună, un decor curat, care nu distrage atenția, unghiul bun, atenția la pozițiile ciudate și capacitatea de a îți prinde întreaga ținută în fotografie

Publicitate

#4

De câte ori nu ți s-a întâmplat ca iubitul să îți facă o fotografie în care arăți uimitor, dar care e atât de întunecată că nici măcar Photoshop nu o poate readuce la viață? Un adevărat iubit fotograf știe cum să găsească lumina potrivită și se asgură că nu apar umbre ciudate în poză.

#5

#6

Ați vizitat o grădină europeană uimitoare? Acest gen de lucruri sunt minunat de privit, dar nu sunt și grozave pentru fotografii. Accentul ar trebui să fie pus pe tine, nu pe ce se vede în fundal. Dacă ai vrea o poză în care să se vadă grădina, ai face-o singură (și probabil ai deja câteva).

#7

Uneori, iubiții curajoși își pun și viața în pericol pentru conturile de Instagram ale partenerelor.

#8

Dacă ești o fată normală și nu un model, s-ar putea să nu stai mereu în poziții de nota 10. Dacă îți ții mâna într-un mod nu foarte natural sau te străduiești prea tare să stai într-un anumit mod, iubitul tău fotograf ar trebui să îți atragă atenția. Nu vrei să fii dezamăgită de poze mai târziu.

#9

Poate că cel mai important lucru pe care trebuie să îl învețe iubiții fotografi pentru Instagram e că pozele trebuie să fie făcute din unghiul corect. Evident că ei cred că sunteți frumoase tot timpul, dar există și unghiuri nepotrivite, iar ei trebuie să fie capabili să le recunoască.

#10

Publicitate


2 thoughts on "Adevărul din spatele POZELOR PERFECTE pe care le vezi pe INTERNET"

  1. Mirabela Matei spune:

    Intr-adevar este un sacrificiu.

  2. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Asa este, daca vrei o poza reusita trebuie sa te sacrifici putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--