Alege BĂRBATUL care îți place mai mult și vezi ce dezvăluie despre TINE

Se întâmplă adesea ca unele vedete să te atragă mai mult decât altele. Dar poate nu știai că alegerea unei anumite tipologii de celebritate te-ar putea ajuta în determinarea calităților pe care le cauți la partenerii tăi ar putea, de asemenea, să te ajute să înțelegi ceva despre propria ta personalitate.

Iată un test pentru a determina trăsăturile de personalitate pe care ți le dorești la prințul tău fermecător. Alege un bărbat care ți se pare un ideal și îți vom spune care sunt calitățile pe care le cauți la un bărbat. Testul se bazează pe indicatorul de tip Myers-Briggs dovedit și poate fi folosit în mod eficient pentru a determina personalitatea psihologică a unei persoane.

vedete-600x600-9648208

Hugh Jackman

Vrei ca partenerul tău să fie bun la judecarea oamenilor și a situațiilor, astfel încât să poată folosi informații detaliate pentru a lua decizia corectă. Se poate înțelege în mod clar prin analizarea gamei largi de organizații caritabile pe care Hugh Jackman le sprijină, de la cei care lucrează în vederea eradicării sărăciei la cei care lucrează pentru a oferi servicii necesare pentru persoanele cu SIDA, HIV sau boli legate de HIV.

Leonardo DiCaprio

Admiri un bărbat care iubește faptul că se află în centrul atenției și depune în mod constant un efort pentru a-i distra pe alții și pentru a-i face fericiți. Se pare că în viața reală, Leonardo DiCaprio nu se deosebește foarte mult de caracterul său, Jack Dawson, din filmul Titanic . de altfel un film câștigător de Oscar.

FOLLOW ME

Vladimir Putin

Dacă te simți atrasă de bărbați ca Vladimir Putin sau Steve Jobs, atunci îți place ca partenerul tău să fie puternic și capabil să susțină o cauză și ceea ce crede el că este calea cea bună. Această tipoogie de bărbat găsește aproape întotdeauna calea cea mai simplă și cea mai convenabilă de a-și îndeplini o sarcină și nu își îndreaptă energie căte lucruri inutile.

Brad Pitt

Brad Pitt este un bărbat cu un simț estetic uimitor. Nu numai că ne-a dat niște filme uimitoare, dar ceea ce este necunoscut este că el este, de asemenea, profund interesat de arhitectură, stând chiar și un timp departe de filme pentru a studia designul la birourile din Los Angeles ale renumitului arhitect Frank Gehry. Dacă îți place Brad Pitt, atunci îți place un bărbat care are un simț estetic bun. Îți place ca partenerul tău să fie visător și să aibă un spirit de artist.

George Clooney

Dacă visezi la un frumos prinț care trăiește într-o lume a posibilităților în care orice provocare poate fi depășită, vrei pe cineva ca George Clooney, care nu se îndoiește de faptul că poate face realiza orice. Ți-ar plăcea un partener idealist, care să vadă obstacolele ca pe niște teste și să creadă în forțele proprii.

Barack Obama

Dorești ca partenerul tău să fie optimist și plin de entuziasm în ceea ce privește viitorul, la fel ca președintele Obama, care a inventat sloganul „Da, putem.” Sunt oameni care văd posibilități oricând și peste tot. Ei sunt entuziasmați de ideile lor și sunt capabili să-și răspândească entuziasmul printre ceilalți.

Mark Zuckerberg

Nu este un secret că, deși Mark Zuckerberg este un antreprenor de succes, este încă timid și de-a lungul anilor, nervozitatea a fost clar evidentă pe chipul său în timpul interviurilor. Dacă admiri pe cineva ca Mark, atunci îți plac bărbații cu calități de lider care preferă să stea departe de atenția celorlalți. Ei sunt strategi pricepuți – scanând întotdeauna ideile și conceptele disponibile.

Daniel Radcliffe

Tu îți dorești un partener cald, entuziast, foarte carismatic și plin de potențial. El ar trebui să trăiască într-o lume în care vede toate posibilitățile și să devină foarte pasionat și încântat de lucrurile importante pentru el. Nu știi dacă vorbim despre Daniel Radcliffe sau Harry Potter? Se pare că ambii împărtășesc trăsături de personalitate similare.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.