Alege un ochi și află ce tristețe se ascunde în sufletul tau

Alege un ochi și află ce tristețe se ascunde în sufletul tau – Cel mai tare test psihologic care circula pe internet. Doar astfel poti sa intelegi ce tristețe se ascunde în sufletul tău.


1. Oamenii din viața ta capătă un nou sens, sau poate că tu te-ai schimbat și vezi viața cu alți ochi. Cu fiacere an care trece, prietenii tăi se împuținează. Iubești armonia și liniștea, iar răutatea și intrega își strică echilibrul.

2. Ești o persoană afectivă. Ai obiceiul de a te implica în mai multe proiecte de-o dată, însă există riscul să nu îl finalizezi pe niciunul. Ar fi bine să încerceți să te axez pe un singur subiect.

3. Știi că Karma există. De-a lungul timpului ți s-a întâmplat ca de fiecare dată când ai judecat sau condamnat o persoană, lucrurile s-au întors împotriva ta. Indiferent prin câtă suferință ai trecut, mereu ai ținut în tine, niciodată nu ai zis nimic nimănui.

4. Ești o persoană cu un suflet bun. Ai încercat să ajuți întotdeauna persoanele care ți-au solicitat ajutorul. Poate că multe dintre ele nu ar fi meritat, însă sufletul nu te-a lăsat să treci nepăsător. Își pare rău pentru unele lucruri din trecutul tău. Poate o relație s-a terminat, deși sentimentele tale nu s-au stins. Acea persoană avea ochi pentru altcineva și te-a dezamgăgit. Din cauza asta își este greu să ai încredere în persoanele din jurul tău.

5. Ai lăsat trecutul în urmă. Singurul tău scop este să îți creezi un viitor stălucit. Ți se potrivește de minune zicala ”Un șut în fund, un pas înainte”. Nu îți pare rău pentru nicio decizie pe care ai luat-o și nu regreți nimic. Inima ta e plină de cicatrici și încerci din răsputeri să te vindeci.

FOLLOW ME

6. Ți-a jurat că va fi mereu lângă tine, însă a plecat fix când își era lumea mai dulce. Ți-a rupt sufletul și chiar și acum îi mai duci dorul. Acea persoană este foarte importantă pentru tine. Poate fi chiar un stâlp în evoluția ta ca om. Însă gândește pozitiv. Fiecare persoană din viața noastră vine pentru a ne oferi o lecție. Noi trebuie să o primim și să o învățăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.