Băița bebelușului și exerciții în apă

Pentru că am avut multe reacții la primul video despre băița bebelușului, când Nicholas nu avea nici o lună, am decis să facem și partea a doua ca să vedem cum se schimbă lucrurile când bebelușul e mai măricel, Nicholas având acum 8 luni.

Facem băiță o dată, de două ori maxim, pe săptămână și încercăm să ne și jucăm sau să facem exerciții care îl ajută pe Nicholas să își dezvolte abilitățiile și sistemul muscular, nu doar să-l săpunim.

În video o să-l vedeți și pe Alex Giurgi, instructor de educație acvatică care ne-a vândut niște ponturi foarte interesante. Până acum nu l-am dus la piscină sau bazin de înot, dar am început cu aceste ședințe care sunt atât educative cât și distractive. Nicholas adoră să apa, nu am avut probleme, dar dacă aveți un bebeluș care plânge în apa sau care nu se dă în vânt după momentul băiței, o să vedeți că Alex are câteva sfaturi care vă vor fi de folos. E important să udăm copilul pe căpuț încă de la început, întotdeauna din spate spre față și să vorbim mult cu el, să-i povestim ce se întâmplă și să-l încurajăm.

Dacă în primele luni îl lăsam mai mult pe soțul meu să se ocupe de aceste momente, pentru că mi se părea că Nicho e prea fragil, acum nu mai am astfel de problemele și am scăpat de emoții, așa că băița e unul dintre momentele noastre preferate. 😊

 

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

În rubrica Jurnal de bebe veți găsi materiale utile, experiențele mele și informații de la specialiști cu privire la tot ce înseamnă viața unui bebeluș.  Dacă vreți să vedeți cum a fost sarcina, puteți citi articolele din categoria Jurnal de Sarcină. Vă aștept și în grupul Mămici și copii fericiți. ❤

FOLLOW ME

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.