Bărbații care se căsătoresc cu femei INTELIGENTE trăiesc mai mult!

Te-ai întrebat vreodată cum își imaginează bărbații că este femeia ideală? Cum își doresc să fie persoana alături de care își doresc să-și petreacă restul vieții și să-și întemeieze o familie? Ore criterile lor sunt pur fizice sau e și inteligența o calitate de dorit? Ei, se pare că ar trebui să fie, deoarece se pare că aceasta ajută la creșterea speranței de viață a partenerului și previne demența.

Bărbații care se căsătoresc cu femei inteligente trăiesc mai mult și sunt mai fericiți și rareori suferă de boli ca Alzheimer sau demență. Se știe că jocurile care stimulează intelectul previn aceste boli pentru că stimulează creierul. E logic să presupui că un partener care îți îmboldește mereu mintea poate avea efecte pozitive asupra abilităților cognitive.

6763810-csocobtxeaeh2k3-1474382592-650-f1bc7ee4a8-1474442641-8154062
„Ceea ce trebuie să facă un bărbat dacă vrea să trăiască mai mult este să se însoare cu o femeie inteligentă. Nu există amortizor mai bun (pentru demență) decât inteligența.” spunea Lawrence Whalley.

Fetele care sunt mândre de inteligența lor ajung să fie mai responsabile și mai independente. Băieții care au această caracteristică formează și ei relații mai sănătoase cu femeile și creează o atmosferă familială mai plăcută pentru soțiile și copiii lor. Din nefericire, persistă ideea că frumusețea unei femei ar trebui să fie prețuită mai mult decât intelectul. Cercetările arată că un bărbat căruia îi pasă de inteligența partenerei se va ocupa mai mult de sănătatea sa fizică și psihologică. Acest lucru poate avea un efect pozitiv și asupra societății în ansamblu.

Așadar, nu te uite cu invidie la femeile „perfecte” pe care le vezi în online sau în media. Bărbații vor alege întotdeauna o femeie inteligentă în detrimentul unei din plastic. Iar dacă nu, cu siguranță nu e vărbatul pe care îl vrei alături de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.