Bărbatul PERFECT s-a născut sub acest semn ZODIACAL! Te va face FERICITĂ!

Acest nativ pare că nu depune multe eforturi, dar femeile sunt mereu atrase de el instant. Pare că știe cum să se joace cu mintea tuturor, fără a arăta măcar asta.

Este vorba de nativul Scorpion, care pe cât de pasional și senzual este, pe atât de spiritual și sensibil devine odată îndrăgostit.

Viața lângă acest bărbat ar fi mereu imprevizibilă, în sensul bun. Te va surprinde mereu cu surprize și daruri, dar nu din acelea comune, ci unele cu adevărat spirituale și speciale.

Iată câteva caracteristici ale nativului:

SCORPIONUL ÎNDRĂGOSTIT

Atunci când un bărbat Scorpion se îndrăgostește, el devine cu adevărat atașat și poate adesea să fie poate puțin cam prea apropiat de tine. Emoțiile lui sunt adânci și foarte greu de schimbat odată ce sunt acolo. E persoana care te-ar înțelege în orice situație.

FOLLOW ME

SCORPIONUL INTIMITATE

Semnul Scorpionului reprezintă senzualitate și este condus atât de Marte, cât și de Pluto, planetele de instincte și de sexualitatea primară. Principala diferență dintre Scorpion și Berbec, de asemenea condus de Marte, este faptul că Scorpionul este un semn feminin, care apelează mai degrabă la conexiunea sexuală emoțională decât la orice altceva.

SCORPIONUL ÎN RELAȚII

Se spune adesea că un bărbat din Scorpion poate fi obsesiv, posesiv și răzbunător, dar adevărul este că el poate fi, de asemenea, loial, susținător, plin de compasiune și incredibil în pat.

POȚI AVEA ÎNCREDERE ÎNTR-UN BĂRBAT SCORPION

Ca orice altceva care este alb-negru în lumea sa, așa este și încrederea. El are principii prea mari ca să încalce promisiuni sau să nu fie cel care își oferă ajutorul în orice situație.

DACĂ IEȘI LA O ÎNTÂLNIRE CU UN BĂRBAT SCORPION

La o întâlnire, bărbatul Scorpion va avea grijă de tine ca de o regină. Chiar dacă e posibil să ți se pară puțin fals, așa este el, și totul îi vine natural. El dorește să vadă un suflet delicat în partenerul său, cineva care are nevoie de protecția lui și deține valori și convingeri care nu pot fi puse la îndoială. El își va împrumuta puloverul când este rece afară, dar nu există nicio garanție că nu o îl lua înapoi și își va schimba starea atunci când spui ceva care îl doare din motive necunoscute. Există mari șanse să nu vorbească prea mult, își va încetini deciziile, mișcările și schimbările sale. Te va duce în locuri pe care le găsește romantice, în perspectiva lui.

BĂRBATULUI SCORPIONUL ÎI PLACE ȘI NU-I PLACE

El este profund, emoțional, loial și dăruitor, iar în ciudat aparențelor de bărbat puternic, poate fi rănit chiar și de cel mai mic lucru. El poate fi dureros de cinstit și sincer, deschis și evident în caracterul și intențiile sale, dar el poate fi, de asemenea, neîncrezător, posesiv și gelos și chiar agresiv atunci când caută răzbunare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.