Bărbatul Pești: cum e această zodie și cum iubește

Bărbatul Pești cum e această zodie și cum iubește

De fiecare dată când acest bărbat se îndrăgostește, va crede că a găsit dragostea vieții lui. Cu o anumită viziune relativă, acest lucru ar putea fi de fapt adevărat pentru fiecare dintre iubirile sale. Fiecare relație din viața lui este foarte diferită de cea anterioară și fiecare dintre ele reprezintă o lecție importantă despre dragoste. Firea sa spontană și schimbătoare îl va face să zboare sus și să trăiască o poveste de dragoste până când nu va mai avea de ce să fie fericit. Va iubi cu inima plină, nu se va reține niciodată și se va apropia de persoana iubită cu grijă și respect. Din păcate, nu poți ști niciodată cât timp va trece până când își va da seama că de fapt caută pe cineva diferit și mai potrivit pentru caracterul său.

Într-o relație, bărbatul Pești va fi devotat atâta timp cât există o emoție puternică pentru emoțiile pe care le simte. Relațiile sale nu durează foarte mult dacă partenera nu îi acceptă impulsul romantic și nu găsește o modalitate de a crea o bază stabilă pentru ca relația lor să dureze. Nu va fi foarte de încredere, iar acordurile cu el s-ar putea schimba din oră în oră. Acest lucru poate fi enervant sau incitant, dar singura modalitate posibilă de a face față este să fii spontan și să îl lași pe el să aleagă direcția, oricât de haotică ar părea aceasta.

Întâlnirile cu un bărbat Pești sunt romantice, neplanificate și magice

Își va trata partenera cu tandrețe și respect, gata să se arunce în orice nouă aventură, atâta timp cât i se permite să fie ceea ce este. Dacă începe să se simtă presat și forțat în orice, va simți nevoia să fugă și să creeze întâlniri incredibile pentru altcineva. Experiențele împărtășite cu el ar trebui să fie prețuite, pentru că nimeni nu știe când va veni momentul în care nu va mai avea chef să facă parte din ele.

Oricât de sociabil ar părea, un bărbat Pești este un singuratic. El are nevoie să petreacă timp cu gândurile și experiențele sale, iar dacă nu are ocazia să facă acest lucru, va fi înnebunit. Deși va fi gata să pornească în orice aventură posibilă, îi va plăcea să petreacă ceva timp și acasă, făcând ceva creativ care să-i amintească cine este. Are o mare nevoie de a-și exprima creativitatea. Fiecare bărbat din Pești este un om cu o misiune și trebuie să știe că, atunci când va pleca, va lăsa ceva în urmă. Adesea sunt prea multe așteptări pe care și le stabilește și poate avea probleme în a le îndeplini, pierzându-se în lucruri irelevante pentru a evita să se confrunte cu propria dezamăgire interioară.

Este grijuliu, tandru și sensibil, un tip de bărbat care își hrănește latura feminină și din acest motiv are capacitatea de a asculta, de a se apropia cu compasiune de partenera sa și de a înțelege sentimentele tuturor celor din jurul său. Cel mai mare minus al său este inconsecvența și caracterul său imprevizibil. Nimeni nu știe ce va simți mâine, iar relațiile sale se pot destrăma într-o zi, fără niciun motiv evident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.