Care e cea mai GRAVĂ greșeală pe care o fac bărbații în relație în funcție de ZODIA lor

Cea mai gravă greșeală pe care o face în relația cu tine în funcție de ZODIE

Berbec

Este cunoscut pentru curajul, determinarea, pasiunea, optimismul, nerabdarea şi onestitatea de care dă dovadă de câte ori are ocazia. Trece peste orice obstacol, oricând. Din păcate, este impulsiv şi sigur va face ceva stupid care să producă fisuri în relaţie. Nu-şi va da seama că te-a pierdut decât atunci când ai plecat de ceva timp de lângă el.

Leu

Crede că lumea se învârte în jurul lui şi nu înţelege de ce nu se întâmplă asta. Vrea să-şi asume responsabilitatea, să ia toate deciziile şi să fie cel mai bun în orice.

Săgetător

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Nu-i place să stea într-un loc, caută noi aventuri şi momente pline de adrenalină, ceea ce înseamnă că te va înşela la un moment dat. Trebuie să simtă emoţia într-o relaţie ca să nu simtă nevoia să nu mai fie loial.

Rac

Bărbatul Rac este un loc sigur dacă ai nevoie şi cauţi un tată devotat pentru copiii tăi. Poate deveni puţin ursuz, nesigur sau suspicios când iubesc extrem de mult.

Scorpion

Nu are abilităţi de comunicare şi va strica relaţia devenind foarte posesiv. Nu pare că se comportă aşa, dar o face şi poate deveni straniu. Este foarte emotiv, dar nu le va arăta aşa cum o face Racul, de exemplu.

Peşti

Singura lui greşeală într-o relaţie este că nu are încredere. Îţi spune că este dispus să iasă cu tine la întâlnire săptămâna următoare, iar apoi îţi schimbă părerea şi va schimba ziua întâlnirii.Problemele pe care le are cu banii afectează relaţia pe care o are.

Capricorn

Cea mai mare problemă a lui este dependenţa de muncă. Se focusează atât de mult pe job încât îţi consumă tot timpul şi îşi focusează atenţia acolo. Pentu tine nu mai rămâne nimic. Nu ştiu să îşi pună în balanţă priorităţile.

Taur

Greşeala lui este încăpăţânarea asociată cu inabilitatea de a face compromisuri. Încăpăţânarea îi dă un aer de posesivitate şi vrea totul sau nimic.

Fecioară

Vrea control absolut şi îi place să critice orice şi pe oricine. Crede ca are mereu dreptate, este loial şi nu va înşela niciodată. Fecioara trebuie să simtă mereu din partea partenerei că este apreciat pentru orice. De la modul în care se îmbracă până la stilul de a conduce.

Balanţă.

Este o creatură unică, diplomatică, graţioasă, cooperativă. Însă, este foarte indecis. Va ezita să ia orice fel de decizie şi te vei enerva încât vei lua tu singură deciziile.

Vărsător

Toate relaţiile sănătoase au nevoie de compromisuri pentru a rezista, dar el nu va face asta. Nu va fi acolo de fiecare dată când vei avea nevoie. Ori, dacă va fi, gândul lui zboară în cu tot altă parte.

Gemeni

Lipsa de fiabilitate este un defect pentru el. Este indecis şi nesigur. Este foarte greu să fie decis şi constant pentru că se păstrează disponibil în cazul în care apare cineva mai interesant.

0 comentarii pe “Care e cea mai GRAVĂ greșeală pe care o fac bărbații în relație în funcție de ZODIA lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.