Care e cel mai mare PĂCAT al tău în funcție de ZODIE

Ca om, ești foarte complex. Bineînțeles cunoaștem cu toții normale moralității, însă este aproape imposibil să le respecți în totalitate. Deci, toată lumea are păcate și face greșeli. Astrologii au descoperit însă că ești mai predispus la anumite păcate, în funcție de zodie. Află ce păcate faci sau ești tentat să faci cel mai des, în funcție de zodie:

BERBEC:

Ai un temperament dificil, iar toți cunoscuții tăi știu asta. Ești foarte încăpățânat și orgolios însă nu acestea sunt cele mai mari probleme- reacționezi foarte urât atunci când ceva nu iese așa cum ai vrut tu, iar asta îi va speria cu siguranță pe cei din jur.

TAUR:

Este adevărat, dai dovadă de multe ori de compasiune și empatie. Însă, în ansamblu, ești o persoană destul de egoistă. Tinzi să pui mereu binele tău peste bunăstarea celor din jur și ai face orice ca situația să rămână în favoare ta.

GEMENI:

FOLLOW ME

Așa cum sugerează și semnul, de multe ori poți avea o personalitate duală. Cel mai mare păcat al tău este că minți. Și nu o faci doar atunci când este vorba de ceva măreț, ci o faci și în legătură cu cele mai nesemnificative lucruri, uneori fără un scop anume.

RAC:

Și dacă te concentrezi prea mult la binele tău, ca în cazul Taurului, nu este în regulă.Însă tu tinzi să te duci spre extrema cealaltă. Îi pui pe cei pe care îi iubești mai presus de tine mereu, chiar și când nu este cazul, iar asta te ține pe loc.

LEU:

Probabil că ți s-a mai spus că ești egoist. Într-adevăr, tinzi să te gândești doar la tine de cele mai multe ori, chiar și când ești într-o relație. Dar nu o faci intenționat și cu gândul de a-i face rău celuilalt, ție îți vine natural.

FECIOARĂ:

Cauți mereu să fi admirată și complimentată de cei din jur. Dar, de sigur, nu se poate să fii mereu cel mai bun în tot. De aceea, atunci când vezi că cineva are reușite mai importante ca ale tale, ești cuprins de invidie și gelozie.

BALANȚĂ:

Toată lumea știe că iubești frumosul și ai un simț estetic deosebit. Însă uneori tinzi să fii superficial și să pui aparențele pe primul loc. De multe ori nici măcar nu încerci să ai un aspect impecabil pentru tine, ci pentru a-i impresiona pe cei din jur.

SCORPION:

Nimeni nu este foarte liniștit lângă tine pentru că nu ești o persoană prea pacifistă. Și nu pentru că ești un om rău, ci pentru că ești foarte impulsiv. Te aprinzi la orice lucru sau cuvânt care nu îți place și reacționezi foarte urât.

SĂGETĂTOR:

Tu faci ravagii mai ales în sfera sentimentală. Îți place foarte mult să flirtezi iar câteodată nu te poți opri. Așa că treci de la un partener la altul și nu îți pasă câte inimi frânte ai lăsat în urmă.

CAPRICORN:

Într-adevăr, ești o fire muncitoare. Însă singura ta motivație sunt banii. Totul are legătură cu banii în viața ta și mai puțin cu dezvoltarea ta personală.

VĂRSĂTOR:

Multă lume a observat că îți place să gândești neconvențional. Însă de multe ori ai tendința să te expui ca fiind un guru omniscient și crezi că doar tu ai dreptate.

PEȘTI:

Păcatul tău este că nu încerci să fii puțin mai realist. Trăiești în lumea ta, și reacționezi urât atunci când acțiunile celor din jur nu se potrivesc cu cele imaginate de tine.

0 comentarii pe “Care e cel mai mare PĂCAT al tău în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.