Care e PIATRA TA prețioasă norocoasă în funcție de LUNA NAȘTERII

Oamenii au fost din totdeauna atrași de toate lucrurile strălucitoare și pline de culoare, și ce se poate încadra mai bine în această categorie ca pietrele prețioase?

Tututor le place să le poarte, uneori sub formă de inel sau alteori într-un pandantiv, dar puțini știu că se spune că pietrele prețioase posedă mult mai mult decât bogăție materială, au fost mereu în centrul atenției, dar se crede de asemenea că dețin puterea secretă a vindecării spirituale sau chiar sunt deseori reprezentarea personalității tale.

Potrivit mitologiei indiene, se consideră că pietrele prețioase au numeroase puteri magice care pot rezolva multe probleme din viața ta și îți pot aduce prosperitate. Este cu siguranță un concept interesant, dar există și pietre specifice pentru luna în care te-ai născut, care reprezintă tipuri de trăsături diferite, și te pot impacta diferit. Ele sunt mai cunoscute sub denumirea de „birthstones”.

Să verificăm ce piatră reprezintă luna ta de naștere și ce spune despre tine:

1. Ianuarie

Cei născuți în Ianuarie au ca piatră Garnetul. Acesta te poate salva de coșmaruri teribile și de mușcături de șarpe. Ea acționează ca o lumină care îți oferă îndrumare în întuneric. Dacă porți această piatră, vei simți cu siguranță o schimbare, deoarece îți va îmbunătăți imaginea de sine și îți va crește nivelul de energie. Credința și dragostea sunt legate de Garnet.

FOLLOW ME

2. Februarie

Ametist – Această piatră de naștere este legată de dragoste, liniște, regalitate și sobrietate. Dacă porți această piatră, vei fi protejat de întâmplări nefaste.

3. Martie

Dacă ești născut în această lună, piatra acvamarină este pentru tine. Acesta va ajuta la dezvoltarea curajului și îmbunătățirea sănătății. Se spune că aduce și fericirea. Această piatră este legată de tinerețe, dragoste și speranță.

4. Aprilie

Ei bine, Diamantele sunt cunoscute pentru ca fiind cele mai bune prietene ale fetelor., iar acestea ți se potrivesc și ție dacă te-ai născut în aprilie. Ele sunt legate de dragoste și invincibilitate. Purtarea acestei pietre te va ajuta să îți luminezi viitorul.

5. Mai

Ți se potrivește Smarandul. Acestă pietră verde este asociată cu sănătatea, vederea îmbunătățită, credința și fertilitatea.

6. Iunie

Dacă ești un copil al lunii iunie, atunci Alexandritul este pentru tine. Aceste pietre vorbesc despre castitate, onestitate și te ajută să rezolvi conflictele într-o relație. Ele sunt disponibile în următoarele culori: alb, negru, gri și maro.

7. Iulie

Rubinele sunt simbolul păcii și al armoniei. Ele sunt asociate cu forța și noblețea. Purtarea acestei pietre îți duce noroc în viață.

8. August

Dacă porți un Peridot, vei învinge depresia și tot felul de energii negative din jurul tău.

9. Septembrie

Safirul reprezintă loialitate, demnitate, pace, puritate și înțelepciune. Această piatră vine în diferite culori; culoarea albastră fiind cea mai comună dintre ele.

10. Octombrie

Dacă porți o Turmalină roz tunci vei fi proteja de rău. Aceste pietre sunt asociate cu speranță, creativitate și inocență.

11. Noiembrie

Topazul te poate ajuta să câștigi puterea și, de asemenea, să te eliberezi de stresul mental. Dacă îți place să călătorești, asigură-te că porți această piatră deoarece oferă protecție călătorilor.

12. Decembrie

Dacă te-ai născut în această lună, atunci Zirconul este piatra ta. Aceste pietre te ajută să îți construiești viață bună. Ele contribuie, de asemenea, la vindecarea durerilor de cap și vindecarea altor boli.

0 comentarii pe “Care e PIATRA TA prețioasă norocoasă în funcție de LUNA NAȘTERII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.