Luna aceasta, o redescoperim pe…Tinker Bell!

Nu cred să existe vreo copilărie care să nu fi fost marcată de personaje precum Peter Pan sau Tinker Bell și al ei praf magic de zână. Așa că, pentru cei mari, dar, mai ales, pentru cei mici, luna martie vine cu un film animat care vă va purta în lumi fascinante.

 

Așadar, cea mai nouă şi mai veselă aventură din lumea magică a zânelor Disney, „Clopoţica şi Zâna Pirat” se concentrează în jurul energicei şi ambiţioasei Zarina, una dintre zânele păstrătoare ale prafului magic albastru, care le ajută pe zâne să zboare. Când ideile ei îndrăzneţe îi provoacă încurcături, Zarina fură pulberea fermecată şi părăseşte Pixie Hollow, unindu-şi forţele cu piraţii din Skull Rock şi conducătorul lor, James, care va fi cunoscut curând drept Căpitanul Hook. Aflate în pericol de a nu mai putea zbura, Clopoţica şi prietenele ei zâne se hotărăsc să plece în călătorie, pentru a recupera atât praful preţios, cât şi pe Zarina.

 

În transformarea sa în zână pirat, Zarina îşi schimbă complet înfăţişarea, devenind aproape de nerecunoscut. Pentru a-i crea noua ţinută, realizatorii filmului l-au chemat pe designerul Christian Siriano. El este câştigătorul celui de-al patrulea sezon al competiţiei americane de design „Project Runway” şi un preferat al starurilor precum Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham, Rihanna sau Lady Gaga.

 

Regizat de Peggy Homes, în „Clopoţica şi Zâna Pirat”, aventura şi umorul se completează cu efectele magice ale proiecţiei 3D, iar vocile tinerilor actori principali – Dana Marineci (Zarina), Aylin Cadîr (Clopoţica) şi Ionuţ Grama (James) – îi oferă filmului dublat în limba română o nouă dimensiune.

 

Filmul este distribuit de Forum Film România și poate fi văzut pe marile ecrane în format 3D, începând cu 28 martie 2014.

 

FOLLOW ME

V-am pregătit și un concurs! Puteți câștiga o invitație dublă la film, dacă dați like & share pe facebook postului care conține likul acestui articol.

Ne vedem la Tinker Bell! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.