Care sunt cele 6 FEMEI bune din zodiac, care sunt cele RELE

Reacțiile și starea de spirit a unei femei nu țin doar de cum i-a mers ziua sau de sindromul premenstrual. Comportamentul unei femei este diferit și în funcție de semnul zodiacal.

Femeia Scorpion nu uită și nu iartă

Femeia Scorpion este foarte explosivă și impulsivă. Nu poți să o scoți la capăt în nicio discuție cu ea. Stilul în care își comunică nemulțumirea te va face să îți dorești să nu o mai superi vreodată. Deși pare o femeie retrasă și tăcută, este de fapt o războinică foarte sigură pe ea, și chiar dacă alege să nu vorbească foarte mult de la primele întâlniri, mai apoi va abuza de tot timpul pe care îl are pentru a-și exprima trăirile. Este însă o femeie care ar face orice pentru cei dragi, și pe această temă se iscă și multe din conflicte.

Femeia Peşti, dramă, dramă și iar dramă

Femeia Pești este regina dramei. Oricât de roz ai încerca să îi explici că este situația, ea nu te va crede, ba chiar va încerca să te convingă și pe tine de cât de rău stau lucrurile în realitate- realitatea ei. Este o femeie naivă, care tinde să izbucnească în plâns la orice supărare, dar când o enervezi, va ataca ea prima, iar apoi se va retrage din nou în poziția de martira. Sensibilitatea ei nu îi aduce totuși numai defecte, ci o fac să fie și mai altruistă și devotată. Îți va oferi sprijinul ei de câte ori i-l vei cere.

Femeia Fecioară nu se mulțumește cu nimic

FOLLOW ME

Femei Fecioară are mereu ceva negativ de spus la adresa cuiva sau a unei situații. Nici tu dacă îi ești apropiat nu vei scăpa fără criticii, pentru că Fecioara este mai ales foarte pisăloagă. E obsedată de detalii și vrea să dețină controlul asupra fiecăruia. Vei avea mereu sfaturi de la ea, chiar și pentru cea mai nesemnificativă situație, și chiar dacă nu i le-ai cerut- ea va știi întotdeauna ce este mai bine pentru toți. Deși pisăloagă și inflexibilă, ea are și calități care te-ar ține aproape de ea: grija față de cei dragi și seriozitatea cu care își asumă decizii. Deci, te poți baza mereu pe o femeie Fecioară.

Femeia Taur, se transformă deseori într-un „bou”

Pe cât de repede ai rănit-o, pe atât de repede își va dori să se răzbune. Nu renunță la astfel de idei ușor fiind foarte căpoasă și încăpățânată. Cea mai importantă trăsătura negativă este că atunci când se enervează sau se supără acționează lipsit de orice logică și după ce o face, se mută în poziția victimei.

Astfel de manifestări includ violența la nervi, mai ales cea verbală, așteptându-se ca toți să i se supună. O femeie Taur rareori recunoaște că a greșit, dar îți va rămâne loială în orice moment și te va încânta cu faptul că e o femeie puternică și curajoasă. Nu este o femeie materialistă, atât timp cât poate să-și permită totuși un trai decent, pentru ea contează mai mult liniștea sufletească.

Femeia Berbec te va împunge

Deseori acționează ca un copil, simțul rațiunii al unui adult lipsindu-i din plin. Preferă deci să fie ghidată de orgoliul său uriaș decât să ia decizii la rece.

Acest orgoliu este hrănit și de faptul că vrea mereu să fie în centrul atenției și îi place să fie într-o continuă competiție cu cei din jur. Scopul ei nu este însă să se mențină în cursă, ci să ajungă pe primul loc – cât mai repede. Femeia Berbec este totuși o femeie experimentată, care îți va oferi sfaturi bune la nevoie și va fi mereu cinstită și onestă.

Femeia Capricorn, materialista

Pentru femeia Capricorn statutul social are cea mai mare importanță. Dacă nu este totul atât de oz în viața ei, tinde să facă ea să pară că este așa, prin alegerea cuvintelor potrivite, deseori false.Sentimentalismul nu o impresionează deloc, ba chiar îl evită pe cât posibil. Te va atrage însă prin zâmbetul și spontaneitatea ei.

Femeia Vărsător, sociabilă

Un spirit aventurier și o personalitate deschisă către experiențe noi, femeia Vărsător te va fermeca cu felul ei de a fi. Își dorește la rândul său un partener la fel de romantic și inteligent. În relații nu este posesivă sau geloasă, fiindcă și ea are nevoie de spațiu și de timp petrecut cu prietenii. Pe de altă parte, poate avea deseri manifestări emoționale isterice când consideră că ceva nu este în regulă.

Femeia Rac, emoțională

O femeie Rac ți s-ar părea blândă și grijulie, dar este mult mai sentimentală decât ți-ai putea imagina. Poate folosi asta în favoarea sa și să te șantajeze sentimental când simte că nu are șanse de reușită în niciun alt fel. Ai grijă cu ce faci și ce îi spui, pentru că va ține minte tot.

Femeia Leu, compania perfectă

Femeia Leu este o companie foarte plăcută. Va știi mereu ce glume să facă ca să te simți mai bine și să îți menții zâmbetul pe buze. Loialitatea este de asemenea o trăsătură de bază a femeii Leu. Și deși vei vrea să petreci cât mai mult timp cu ea, trebuie să ai grijă, pentru că este materialistă și cheltuitoare și deseori va căuta să te umbrească în cercul de prieteni pentru că vrea ca ea să fie regina în societate.

Femeia Balanţă, cea mai populară

Femeia Balanță te va face să te simți bine alături de ea, fiind atentă și inteligentă. Ea vrea armonie pe toate planurile și liniște sufletească. Vei simți căldura ei încă din prima clipă. Se iubește totuși prea mult pe sine și poate deveni geloasă în orice moment.

Femeia Gemeni, curiozitate nemărginită

Femeia Gemeni ar fi verisiunea feminină a unui bărbat căruia îi place să se joace cu sentimentele partenerelor. Este destul de șireată și îi place să bârfească. În ciuda acestor trăsături, este o prietenă bună și e mereu în preajma acestora, în căutarea distracției. Are totuși și o inimă mare și o generozitate aparte.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.