Care sunt cele mai BOGATE 10 FEMEI DIN LUME și cum fac BANII

Când auzim sintagma „femei bogate”, ne gândim la actrițe faimoase, la modele de top și la soțiile bărbaților bogați, mai întâi. Iată câteva femei bogate care au banii lor:

10. Sheik Mosa, Qatar

Ea are 58 de ani și 10 milioane de dolari. Această femeie extraordinară este cea de-a doua soție a emirului Qatarului și mamă a șapte copii. Ea nu numai că se ocupă de politică și viața publică a țării, dar e atentă și la dezvoltarea științei și a tehnologiei.

9. Ivanka Trump, SUA

2trump-636x1200-3405877

Ea are 35 de ani și 740 milioane de dolari Fiica cea mare a lui Donald Trump ar fi putut să trăiască din banii tatălui său, dar a decis să-și câștige propriile milioane. Ivanka este o femeie de afaceri de succes și a scris și o carte. Reușește chiar să aibă timp și pentru ea.

8. Pansy Ho, China

FOLLOW ME

Pansy Ho are 54 de ani și 3.4 miliarde de dolari. Este fiica patronului imperiului de pariuri China Stanley Ho. Pansy are 16 frați și surori, dar numai ea și-a câștigat proprii bani, depășindu-și tatăl.

7. Marguerite Louis – Dreyfus, Franța

Ea are 55 de ani și 5.3 miliarde de dolari Cea mai bogată rusoaică din lume este Margarita Louis – Dreyfus, născută Margarita Bogdanova. După moartea soțului său, ea a mpștenit compania acestuia și clubul de fotbal „Olympic”.

6. Kerry Perrodo

Singapore Kerry are 66 de ani și 5.3 miliarde de dolaari. Ea a moștenit câteva miliarde de dolari după moartea soțului său. Hubert Perrodo a deținut unaa dintre cele mai mari companii private de petrol, care e acum condusă de fiul său. Kerry se ocupă de caritate și arată grozav pentru vârsta sa.

5. Charlotte Casiraghi, Monaco

Casiraghi are 31 de ani și 5.7 milioane de dolari Ea este a opta pe linia de așteptare pentru tronul Monaco. Nepoata lui Grace Kelly este jurnalistă și timpul său liber este dedicat echitației. Charlotte a moștenit de la bunica sa nu numai bogăția, ci și frumusețea.

4. Christie Walton, SUA

Christie are 68 de ani și 6.1 miliarde de dolari Văduva moștenitorului rețelei globale Wal-Nart a fost mult timp una dintre cele mai bogate 20 de persoane de pe planetă. Astăzi averea ei s-a diminuat, dar tot este una dintre cele mai faimoase filantroape din lume.

3. Iris Fontbona, Chile

Iris are 74 de ani și 13.7 miliarde de dolari. Ea a moștenit averea soțului său la moartea acestuia și a devenit cea mai bogată femeie din Chile din lume. Conduce afacerea familiei și arată grozav pentru vârsta sa.

2. Lauren Powell Jobs, SUA

Lauren are 53 de ani și 20 de miliarde de dolari După moartea soțului său, Lauren a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume. Ea continuă să se ocupe de afacerile lui Steve și se ocupă de caritate.

1. Lillian Bettancourt, Franța

Lillian are 94 de ani și 43.1 miliarde de dolari În ciuda vârstei înaintate, moștenitoarea imperiului L’Oreal își vede de treabă, deci nu e de mirare că e cea mai bogată femeie din lume și că are un aspect regesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.