Care sunt cele mai DUREROASE zone ale corpului pentru un TATUAJ


Tatuajele sunt unele dintre cele mai creative și mai frumoase lucruri pe care oamenii le pot avea pentru a adăuga o piesă de artă corpului lor. Dar oricât de elaborate și semnificative ar fi acestea, mulți încă le asociază cu un comportament straniu. Pentru o doamnă, un tatuaj este considerat chiar mai rău decât pentru bărbații, dar , în ciuda acestui fapt, un număr tot mai mare de oameni își fac zilnic tatuaje.

Dacă privești în trecut, vei vedea că în întreaga istorie, tatuajele sunt cunoscute a fi simbolul ceva destul de important și au fost chiar și onorate! În India, tatuajele permanente erau numite godna și erau simbolul culturii.

Cu toate acestea, știind tot istoria tatuajelor nu te va ajuta, pentru că încă mai există anumite locuri de muncă pe care nu le poți obține dacă ai un tatuaj care este vizibil.Este adevărat că există unii oameni care regretă că și-au tatuat corpul, dar beneficiază astăzi de îndepărtarea cu laser.

Dar poti să întrebi oamenii din jur și cu siguranță vei găsi și foarte mulți oameni care sunt înca încântați de tatuajul pe care l-au facut acum 2 ani.


Unii oameni ezită c să-și facă un tatuaj cu ideea că nu pot trece prin durerea pe care o cauzează procesul. Ar putea fi o idee bună să mergi la una dintre aceste sesiuni de tatuaj cu un prieten al tău care își face unul pentru a vedea cum decurge și câtă durere trebuie să înduri pentru a ajunge la rezultatul pe care îl cauți. Este un fapt bine știut că avem toleranță diferită la durere, dar există anumite zone care dor mai mult dect altele.

Chiar dacă avem diferențe de toleranță la durere, majoritatea oamenilor simt tatuajul ca fiind foarte dureros. Cu toate acestea, deoarece terminațiile nervoase sunt distribuite diferit în organism, nu pentru fiecare tatuaj poți suferi la fel. Corpurile cu mai multe grăsimi sub piele sunt mai puțin sensibile la durere. Țesutul gras devine tampon între ac și terminațiile nervoase care transmit semnale dureroase creierului. Părțile osoase ale corpului suferă cel mai mult.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Dacă ești la pimul tatuaj, nu se recomandă să tatuezi zoane precum: genunchii, mâinile, capul, gâtul, pieptul sau exteriorul coapselor.

Topul celor mai dificil de tatuat zone: șoldurile,  zona toracică sau coastele, spatele genunchiului, subrațul, cotul, zonele intime, buzele, interiorul coapselor.

Iată mai multe detalii:

1. Mainile

Pentru că pielea de pe mâini este foarte subțire, mâinile, degetele și încheieturile sunt zone foarte dureroase.

2. Picioarele

Deși la început nu vei simți o durere prea mare, cu cât tatuajul e mai mare, cu atât te va durea mai rău, mai ales în partea de sus a piciorului.

3. Coatele

Este o zonă în care nu e foarte ușor să faci un tatuaj. Ca tatuajul să iasă bine, trebuie să stai în niște poziții foarte dubioase, așa că nu vei sta prea comod.

4. Spatele genunchilor

Dacă te-ai aștepta la genunchii să fie o zonă dureroasă, partea din spatele genunchilor e chiar și mai dureroasă, pentru că pielea este foarte fină.

5. Partea interioara a bratelor

Interiorul brațelor este o zonă foarte sensibilă și dureroasă. Pielea este foarte fină și nervii vor reacționa foarte repede la ace făcându-te să simți o arsură.

6. Subsuoara

Este o zonă foarte dureroasă, chiar mult mai dureroasă decât partea ineterioară a brațelor.

7. Pieptul

Pieptul este o zonă în care pielea este foarte subțire și ajungi ușor la oase. Din acest motiv, vibrațiile acului se vor simți foarte puternic.

8. Sternul

Doare la fel de mult ca piptul, iar durerea se accelerează din cauza faptului că sternul include și zona în care se extinde stomacul.

9. Tatuajele pe cap

Mulți au spus că nu e așa dureros cum se spune, dar e greu de crezut că poate fi plăcut să fii înțepat în cap în mod repetat.

10. Coastele

Coastele sunt cu siguranță o zonă foarte dureroasă când vine vorba de tatuaje. Este o zonă extrem de sensibilă, iar pielea foarte subțire. E greu de făcut dintr-o singură ședință din cauza durerii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.