Care sunt cele mai ÎNCĂPĂȚÂNATE ZODII

Află care sunt căpoșii horoscopului

 

Berbec

Încăpăţânarea este o caracteristică foarte puternică la tine. Face parte din tine. Te poate aduce în pragul nebuniei. Singura modalitate de a reflecta pentru câteva momente la acest lucru este să ţi se mai atragă atenţia din când în când.

Rac

Tu nu accepţi calea de mijloc niciodată. Ori se face, ori nu se face. Vrei să fie totul perfect sau deloc. Pari foarte blând, dar nu eşti chiar aşa atunci când te enervezi.

Leu

FOLLOW ME

Eşti plin de energie şi vrei să fii tot timpul în centrul atenţiei. Însă, când nu ţi se face pe plac, reacţionezi foarte urât. Mai mult de atât, nu vei recunoaşte niciodată că eşti încăpăţânat.

Capricorn

Pentru tine, este o caracteristică ajutătoare. Nu foloseşti încăpăţânarea ca o armă pentru a se ajunge în situaţii neplăcute. Dimpotrivă, foloseşti asta pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti, pentru a-ţi duce proiectele la bun sfârşit.

Peşti

Ai o atitudine foarte exagerată uneori. Chiar dacă ştii că nu ai dreptate, tot vrei să demonstrezi că este o boabă de adevăr şi în vorbele tale. Te lupţi pentru dreptatea spuselor tale conştient fiind că, uneori, sunt greşite.

0 comentarii pe “Care sunt cele mai ÎNCĂPĂȚÂNATE ZODII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.