Care sunt cele mai INTELIGENTE zodii – Horoscop


Nu contează că eşti un berbec autoritar sau un rac protector. Fiecare zodie are propriile calităţi. Ţi s- au spus de toate: de la compatibilitatea cu alte zodii până la cum vei sta cu sănptatea in următoarele săptămâni. Însă, a fost omis un aspect: inteligenţa.

Vărsătorii şi scorpionii sunt cele mai inteligente semne zodiacale, dar din două motive total diferite. Vărsătorul are un nivel crescut de inteligenţă analitică, care se măsoară în abilităţile cognitive şi IQ.

Scorpionul este perceptiv. Sunt foarte buni în a înţelege oamenii din jurul lor şi cum funcţioneză ei. Asta nu înseamnă că celelalte zodii nu sunt inteligente în felul lor. Cei născuţi sub semnele zodiacale Gemeni si Balanţă au abilităţi psihologice. Racii şi Peştii sunt cei mai sensibili. Sunt foarte buni la a înţelege propriile sentimente, dar si pe ale altora. Zodiile de pamant-Taur, Fecioară şi Capricorn- dezvoltă inteligenţa practică. Berbecul, Leul şi Săgetătorul au o intuiţie foarte bună şi ocupă, în general, poziţii de lider.

 


Află și care e numătul tău norocos în funcție de ZODIE

Norocul este ceva pe care oamenii și-l fac cu mâna lor, dar poate să fie și un dar de la univers. Iată care sunt numerele norocoase ale fiecărei zodii în parte:

1. Berbec: 1

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Nativii din zodie știu că nimic nu se întâmplă dacă tu nu acționezi, de aceea ei cred că trebuie să-și facă singuri norocul. Ei își cunosc bine împrejurimile și cunosc mereu oameni noi, așa că au multe șanse să găsească oportunități.

2. Leu: 7

Pare că Leii primesc totul pe o tavă de argint, dar, de fapt, ei muncesc foarte mult și sunt foarte dedicați. Ei știu însă care este diferența dintre a-ți face singur norocul și a lăsa Universul să aibă grijă de tine din când în când.

3. Fecioară: 9

Fecioarele sunt persoane cu capul pe umeri. Sunt și ele conștiente că oamenii nu sunt norocoși dacă nu acționează. Ele au parte de oportunități unice în viață, dar asta numai pentru că sunt inteligente și ambițioase, și știu că pot să obțină orice.

 

4. Vărsător: 8

Vărsătorii încearcă să înfrunte totul, iar dacă nu reușesc iau decizii bazate pe intuiție. Ei își fac singuri norocul, dar și lasă universul să le aducă noroc în cale, iar când au succes toată lumea se întreabă cum de au reușit.

5. Taur: 6

Taurii sunt romantici și au un mod de viață frumos și sănătos. Au inimă bună și preferă siguranța. Pot fi însă posesivi, egoiști și lacomi, dar dacă reușesc să-și controleze aceste tendințe, sunt prieteni / parteneri minunați.

6. Gemeni: 4

Nativii acestei zodii sunt versatili și intelligenți. Ei tind însă să își facă prea multe grjii uneori și pot fi puternic influențați de zoida lor, fiindu-le foarte greu să ia decizii. Nativii Gemeni pot, de asemenea, să privească viața într-un mod destul de superficial.

7. Rac: 1

Persoanele născute în această zodie sunt, de obicei, foarte sensibile și au nevoie de multă atenție. Când vine vorba de bani sau dragoste, numărul lor norocos este 1, dar de bun augur sunt și 11, 17 și 26.

8. Balanță: 4

Persoanelor din zodia Balanță le place să viseze și să aibă o viață liniștită, cu cât mai puține nedreptăți. Numerele care le poartă noroc sunt 4, 11 și 20.

9. Scorpion: 17

Nativii Scorpion sunt foarte atenți la detalii și au o minte ageră, nefiind dispuși să primească ordine de la nimeni. Ar trebui să evite să ia decizii importante în zilele de 13 și 20. Numerele bune pentru ei sunt 1, 11, 17, 21.

10. Săgetător:19

Săgetătorii sunt impulsivi, dar foarte deștepți. Ar trebui să profite de acest lucru în zilele de 9, 19 și 28.

11. Capricorn: 13

Și Capricornii sunt atenți la detalii și ambițioși. Numerele lor norocoase sunt 4, 13, 18 și 29.

12. Pești: 5

Ca și Racii, Peștii au nevoie de atenție, fiind persoane foarte sensibile. Numerele norocoase pentru ei în orice domeniu al vieții sunt 5, 7 și 19.


0 comentarii pe “Care sunt cele mai INTELIGENTE zodii – Horoscop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.