Care sunt cele mai lacome zodii. Și-ar vinde și sufletul pentru bani

Care sunt cele mai lacome zodii. Și-ar vinde și sufletul pentru bani

Care sunt cele mai lacome zodii. Și-ar vinde și sufletul pentru bani. Deși știm cu toții că lăcomia nu este o virtute, aceste zodii nu pot să trăiască altfel. Au asta în sânge, iar dacă ai întâlnit un nativ din acastă zodie care nu duce lăcomia la extrem înseamnă că acela a trecut prin lecții de viață dure ca l-au adus în acest punct.

Taur
Nativul acestei zodii se înconjoară cu obiecte de lux. Preferă să nu aibe ceva, decât ca acel lucru să coste bani puțini. Doza sa de lăcomie nu este foarte accentuată astfel încât să-i strice relația cu cei din jur. Este un familist convins și va pune mereu dragostea înaintea banilor. Pentru taur lăcomia culinară primează, căci ”un taur bine hrănit e un taur fericit”.

Leu

Este poate unul dintre cele mai lacome semne zodiacale. Încearcă totuși să nu-i spui asta în față. Ei vor totul: Faimă, lux, bani cu nemiluita, dragoste necondiționată, toată atenția din lumea, etc. Ei nu cunosc calea de mijloc, așa dar este totul sau nimic. Se spune că Leii sunt generoși doar dacă ei consideră că ceea ce au strâns este suficient încât să dea și altora.

Scorpion

La acest nativ întâlnim o altă formă de lăcomie și anume cea emoțională. Are așteptări enorme de la jumătatea sa și vrea ca aceasta să-i ofere absolut totul. Partenerul Scorpionului se va trezi înconjurat de… nimeni! Asta pentru că acest semn zodiacal nu va permite nimănui să intre în viața partenerului său.Se dezvoltă gelozie extremă în cazurile în care Scorpionul are dezvoltată mai mult latura negativă. Există și nativi care luptă cu această parte întunecată și reușesc să răzbească.

Capricorn

FOLLOW ME

Această zodie de pământ este cea mai lacomă. Nu se mulțumește cu puțin, dar nici cu mult. Este printre cele mai zgârcite zodii și banii nu-i ajung niciodată. Muncește din greu să obțină din ce în ce mai multe beneficii materiale. Nu se lăcomește când vine vorba despre partenerul său. Este rațional și conștientizează că fiecare om are nevoie de spațiu.

Pești

Au o lăcomie emoțională. Nu se ocupă foarte tare de partea financiară. Uneori ajungi să te întrebi cum reușesc să se întrețină. Într-o relație, acet nativ tânjește după o iubire ca în basme. Peștii suferă cel mai mult de pe urma unei relații pentru că au așteptări total nerealistice de la parteneri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.