Care sunt cele mai posesive zodii

Posesivitatea în cuplu poate duce de multe ori la probleme de comunicare și conflicte. Gelozia este una dintre principalele cauze ce duce la despărțire, iar cei care sunt predispuși la un astfel de comportament ar fi bine să lucreze la aceste probleme pentru a nu-și strica relațiile de cuplu.

 

Iată care sunt 6 cele mai posesive zodii:

Taur

Posesivitatea ta vine de la nevoia de a fi în siguranţă. Nu este greu să mi te imaginez spunând „Este al meu!”, ca un copil. Vrei loialitate şi încredere absolută de la partener. Devii foarte ataşt de lucrurile pe care le deţii.

Scorpion

Ai o atitudine suspicioasă şi o fire geloasă pentru că îţi este teamă de abandon şi trădare.Partenerul simte că posesivitatea ta este sufocantă, dar tu nu o faci cu intenţie. O faci doar pentru binele tău.

FOLLOW ME

Leu

Vrei ca toată lumea să stea departe de ceea ce este al tău! Îţi place să fii admirat pentru lucruri pe care nu le are oricine.Nu gândeşti despre tine că eşti posesiv, ci doar apreciezi ceea ce ai.

Rac

Tu ştii că eşti insistent, dar o faci doar pentru că îţi pasă. Motivele pot fi rezonabile, dar posesivitatea tot acolo rămâne.T rebuie să-ţi eliberezi strânsoarea, să realizezi că eşti minunat şi că nu te va părăsi nimeni.

Capricorn

Ai muncit foarte mult pentru ceea ce ai, deci ai tot dreptul să fii posesiv. Îţi place să-ţi scoţi în evidenţă posesiunile. Chiar dacă ceva nu e foarte scump, sunt ale tale şi eşti foarte mândru de ce ai dobândit.

Peşti

Posesivitatea ta nu vine din gelozie, ci din încredere. Trebuie să simţi că cineva îţi este 100% devodat înainte să te implici într-o relaţie. Posesivitatea este ca un scut împotriva unei eventuale răniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.