Care sunt cele mai PREFĂCUTE ZODII

Eşti îndoielnic în legătură cu caracterul colegilor sau al prietenilor? Astrele îţi dau toate răspunsurile de care ai nevoie. Află chiar acum care sunt zodiile care îţi zâmbesc, dar pregătesc ceva malefic pe la spatele tău.

Gemeni

Să te prefaci face parte din tine, iar un apelativ care să exprime asta este cel mai potrivit nume pentru tine. Îţi place să înfloreşti ceea ce se întâmplă de fapt. Te mănâncă limba şi trebuie să mai adaugi puţine „condimente” pentru a fi mai picant subiectul. Mai ales când ai ceva de spus în legătură cu ce s-a întâmplat, eşti primul la dat cu părerea. Îţi place foarte mult să vorbeşti, de aceea este bine să nu ţi se dezvăluie secrete pentru că este probabilitatea suficient de mare ca tu să te scapi şi să divulgi tot.

Balanţă

Locul secund în clasamentul prefăcătoriei îl ocupi tu. Vrei să ai un cuvânt de spus în legătură cu absolut orice subiect. Ţie îţi place să scoţi în evidenţă atât partea negativă, cât şi cea pozitivă din orice. Nu ai încredere în opiniile bune în legătură cu o persoană. Trebuie să te convingi personal că este aşa, ba chiar vei încerca să pui beţe-n roate doar ca să ai tu dreptate. Te foloseşti foarte mult de abilitatea de a te preface ca să intri pe sub pielea oamenilor.

Peşti

FOLLOW ME

Vrei să te faci mereu plăcut, însă nu poţi să faci asta cu adevărat. Te caracterizează invidia, şi te prefaci foarte mult doar ca să loveşti acolo unde doare cel mai tare. Nu faci lucrurile după cum te taie capul. Aştepţi şi analizezi situaţia. Îţi faci un plan şi îl gândeşti bine ca să te poţi răzbuna aşa cum îţi doreşti.

Taur şi Fecioară

Stiţi foarte bine ce înseamnă viaţa, cu ce se mănâncă. Sunteţi de neoprit când vă propuneţi ceva. Acesta este motivul pentru care sunteţi foarte invidiate. Dacă cineva încearcă să vă pună piedici în drumul vostru spre succes, ştiţi foarte bine ce să faceţi ca să îi împiedicaţi să facă asta.

Rac

Nu-ţi stă în caracter să faci ce-ţi propui cu orice preţ. Nu există să nu-ţi pese de consecinţe în drumul tău spre succes. Eşti indecisă şi poţi să te retragi cu uşurinţă în carapacea ta atunci când dai de greu. Totuşi, joci teatru foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.