Care sunt cele mai PRETENȚIOASE zodii

Cu siguranţă cunoşti şi tu vreo persoană căreia nu-i convine niciodată nimic şi găseşte nod în papură la orice. Astrele divulgă care sunt zodiile cele mai pretenţioase.

Gemeni

Cea mai grea decizie pentru tine este achiziţionarea unui articol de îmbrăcăminte. Nu reuşeşti sub nicio formă pentru că nu-ţi place culoarea sau croiala nu este bine făcută. Continua căutare a unui nod în papură te face doar să pierzi timp preţios din viaţa ta pe care poţi să-l petreci alături de prieteni sau familie.

Fecioară

Partenerul tău de viaţă îl vezi un prinţ venind pe cal alb care să fie şi frumos, şi deştept, poate şi devreme acasă. Însă, nu va veni niciodată dacă continui să te gândeşti la modul cum s-au comportat foştii cu tine şi să crezi că aşa se va comporta şi următorul. Când nu vei mai căuta perfecţiunea, vei fi fericită.

Scorpion

FOLLOW ME

Când ceva nu îţi convine, îţi place să te plângi. În acest mod, nu faci decât să indispui oamenii din jurul tău. Ai plecat într-o vacanţă ca să te simţi bine şi să te relaxezi, nu să fii supărat că nu ai comfortul de acasă.

Capricorn

În calitate de şef, nu eşti bun uneori pentru că bagi spaima în colegi. Nu agreezi nici cea mai mică greşeală. Taxezi până şi faptul că a întârziat un minut la o şedinţă. Vrei să fie totul clar şi organizat. Dacă nu este aşa, o să ai grijă să spui ce te deranjează. Această atitudine te va face să pierzi în viaţă.

Vărsător

Nu accepţi alte păreri. Crezi că ale tale sunt cele mai potrivite şi altele mai bune nu există. Atât eşti de pornit pe propriile idei, încât cei din jurul tău cedează şi te lasă “să-ţi faci numărul”. Încearcă totuşi să mai asculţi şi de alţii. Nu vei regreta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.