#TIPS&TRICKS

Care sunt cele mai trădătoare zodii. Te-ar vinde ca Iuda

Scris de Laura P la 24 iunie 2019

Care sunt cele mai trădătoare zodii. Te-ar trăda într-o clipă!

Taur

Publicitate

Dacă nu sunteţi prieteni apropiaţi, să nu te aştepţi să se comporte frumos. Nu-l va interesa nimic, iar bârfa i se va părea foarte interesantă.


Leu

Personalitatea unui Leu este inedită. Se bagă pe sub pielea ta, extrage tot ce e mai “valoros” şi pleacă. Se dă cel mai bun prieten, dar în orice moment te poate face pe la spate.

Publicitate

Balanţă

Îi place să fie buricul pământului şi să divulge informaţii ştiute nu tocmai de toată lumea. Nu divulga secretele tale acestei zodii dacă nu vrei să afle toată lumea ce se întâmplă cu tine.

Peşti

Publicitate

Sunt în stare de orice. Ei nu cunosc cuvântul “secret”. Nu le spune despre viaţa ta intimă, o să spună tuturor.

 

Citește și: Care sunt cele mai posesive zodii

 

Posesivitatea în cuplu poate duce de multe ori la probleme de comunicare și conflicte. Gelozia este una dintre principalele cauze ce duce la despărțire, iar cei care sunt predispuși la un astfel de comportament ar fi bine să lucreze la aceste probleme pentru a nu-și strica relațiile de cuplu.

 

Iată care sunt 6 cele mai posesive zodii:

Taur

Posesivitatea ta vine de la nevoia de a fi în siguranţă. Nu este greu să mi te imaginez spunând „Este al meu!”, ca un copil. Vrei loialitate şi încredere absolută de la partener. Devii foarte ataşt de lucrurile pe care le deţii.

Scorpion

Ai o atitudine suspicioasă şi o fire geloasă pentru că îţi este teamă de abandon şi trădare.Partenerul simte că posesivitatea ta este sufocantă, dar tu nu o faci cu intenţie. O faci doar pentru binele tău.

Leu

Vrei ca toată lumea să stea departe de ceea ce este al tău! Îţi place să fii admirat pentru lucruri pe care nu le are oricine.Nu gândeşti despre tine că eşti posesiv, ci doar apreciezi ceea ce ai.

Rac

Tu ştii că eşti insistent, dar o faci doar pentru că îţi pasă. Motivele pot fi rezonabile, dar posesivitatea tot acolo rămâne.T rebuie să-ţi eliberezi strânsoarea, să realizezi că eşti minunat şi că nu te va părăsi nimeni.

Capricorn

Ai muncit foarte mult pentru ceea ce ai, deci ai tot dreptul să fii posesiv. Îţi place să-ţi scoţi în evidenţă posesiunile. Chiar dacă ceva nu e foarte scump, sunt ale tale şi eşti foarte mândru de ce ai dobândit.

Peşti

Posesivitatea ta nu vine din gelozie, ci din încredere. Trebuie să simţi că cineva îţi este 100% devodat înainte să te implici într-o relaţie. Posesivitatea este ca un scut împotriva unei eventuale răniri.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
--

Cel mai frumos cadou pentru o viitoare mamă