Care sunt ZODIILE pe care nu le poți controla


Aceste femei nu se lasă controlate:

Berbec

Energia debordantă pe care o ai, dar şi încăpăţânarea fără limite nu vor permite nimănui să facă din tine tot ce vrea. Este exclus acest lucru. Tu eşti cea mai importantă persoană pentru tine şi vei merge până în pânzele albe ca să dovedeşti asta.

Capricorn


Nimeni nu îţi poate sta în cale. Faci ce vrei, când vrei, unde vrei. Nu te interesează opiniile celor din jur pentru că tu eşti stăpână pe propria viaţă. Ca femeie, eşti foarte puternică şi hotărâtă să muţi munţii din loc.

Vărsător

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Eşti o femeie independentă şi nu îţi place să depinzi de nimeni. Nici material, nici sentimental. Dacă te simţi în vreun fel acaparată, laşi tot şi te ocupi doar de tine.

 

Citește și: Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Astrologia spune că semnele zodiacale îți determină abilitățile și personalitatea. Unele dintre semne au multe caracteristici care le fac puternice și sunt mult mai hotărâte și ambițioase decât alte semne. Dacă te întrebi dacă aparții acestui grup, citește următorul articol:

Berbec

Oamenii care au fost născuți între 21 martie și 20 aprilie aparțin acestui semn zodiacal. Dacă te numeri și tu printre aceștia, ești unul dintre cei mai activi oameni, plin de energie și strălucire. Personalitatea ta este foarte puternică și nu te temi de nimic. Ești întotdeauna pregătit pentru aventuri minunate și accepți orice provocări (chiar și cele riscante și periculoase). Ești un lider foarte bun – ceea ce îți conferă o mulțime de încredere în tine și îți stimulează stima de sine. Ai putea fi, de asemenea, rebel și impulsiv.

Berbeci celebrii

Este necesar să adăugăm că rareori îți este frică să-ți împărtășești părerile, chiar și cele mai sincere. Cele mai puternice trăsături ale lui Berbec sunt conducerea, energia și vitejia. Acum, probabil, te întrebi ce vedete celebre se pot lauda cu a fi Berbec. Acestea sunt; faimoasa cântăreață americană Lady Gaga, compozitorul german Johann Sebastian Bach, actorul englez de comedie Charlie Chaplin și actrița britanică și model Emma Watson.

Scorpion

Dacă te-ai născut între 24 octombrie și 22 noiembrie, semnul tău zodiacal este Scorpion. Puterea unui Scorpion este cu adevărat imensă, și nici un alt semn nu poate fi la fel de puternic. Nu ești sunt interesat să te blochezi într-un singur loc, moment al vieții tale; vrei să te schimbi, să te dezvolți. Ai o gândire critică dezvoltată, dar tinzi să te comporți arogant .
Scorpioni celebrii

Colaborarea cu tine poate fi o mare provocare din cauza caracterului tău puternic, deoarece ar putea încerca să domini, nu numai la locul de muncă, ci și într-o relație. Cu toate acestea, ești profund implicat atunci când ai un partener. Iată niște scorpioni celebri: pictorul spaniol Pablo Picasso, actorul american Leonardo DiCaprio, frumosul Ryan Gosling și cântăreața americană Katy Perry.

Rac
Dacă ziua ta de naștere este între 22 iunie și 23 iulie, ești Rac! În ciuda faptului că Racii sunt destul de imprevizibili și au caractere variabile, ei sunt extrem de puternici, tenace și determinați. Ca Rac, crezi în competențele și abilitățile tale și ai încredere în instinctele tale. Cu toate aceste ești, de asemenea, destul de exigent atunci când vine vorba de prietenii sau familia ta.

Raci celebri
Racul acordă atenție loialității și onestității, iar aceste trăsături sunt relevante și pentru propria lor personalitate. Vedete care sunt Raci sunt: actrița americană Meryl Streep, politicianul american și fost președinte al SUA George W. Bush, politicianul roman Julius Caesar și un membru al familiei regale britanice, prințul William.

Leu
Dacă te-ai născut între 24 iulie și 23 august? Felicitări, atunci ești un Leu puternic. Leul tinde să fie dominant și carismatic; e un lider înnăscut.

Ca Leu, nu te temi de provocări și aventuri. Ești de asemenea capabil să creezi planuri și strategii care să te conducă direct spre succes. Puterea și mândria sunt cele mai vizibile trăsături ale tale. Ești atât de carismatic și influent încât poți motiva și impresiona cu ușurință oamenii.

Lei celebrii
Temperamentul lui Leo poate fi uneori dificil de îmblânzit. Ești activ și plin de viață, energie și mândrie. Îți place să fii apreciat, lăudat și acceptat. Abilitățile tale organizaționale sunt destul de avansate, de aceea este ușor pentru tine să motivezi și să inspiri alte persoane. Iată vedete din zodia Leu, care au aceleași trăsături: cântăreața americană Madonna, compozitorul Louis Armstrong, fostul președinte american Barack Obama, și actori precum Jennifer Lopez și Daniel Radcliffe.

Semne zodiacale slabe
Din păcate, există semne zodiacale despre care se crede că sunt puțin mai slabe. Nu înseamnă că ele constituie un grup mai rău de oameni. Ele nu sunt întotdeauna o alegere bună pentru postura de lider din cauza trăsăturilor și eforturilor lor personale, care pot fi mai puțin distincte și vizibile. Unul dintre semnele zodiacale care aparțin acestui grup este Vărsătorul, care tinde să-i fie frică să-și exprime opiniile și rareori luptă pentru ceea ce dorește să obțină. Fecioara acceptă cu ușurință compromisul, adesea renunțând prea repede. În timp ce Balanța este atât de înțeleaptă și calmă încât este mai greu pentru acest semn zodiacal să lucreze rapid și sub presiune.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.