Cât de mult câștigă angajații de la Hollywood! O să te uimească SALARIILE celor care nu joacă în filme!

Când auzim cuvântul Hollywood ne gândim la ținute strălucitoare și luxoase și la celebrități indecent de bogate. Totuși, puțini oameni sunt conștienți că nu numai actorii fac bani din filme, ci și cei care își fac bine meseria. Iată câteva informații despre salariile celor care lucrează în industria filmului, dar nu sunt actori sau regizor:

1. Make-up artist

Slujba unui make-up artist e aceea de a selecta și aplica machiajul actorilor. Cel mai mic salariu din această industrie este de 34 000$ pe an. Un salariu mediu este de 75 000$ pe an, iar cel mai mare de 124 000$ pe an.

2. Scenarist

Datoria sa este să scrie scenarii pentru filme. Cel mai mic salariu este de 100 000$ pe proiect. Salariul mediu este de 550000$ pe proiect, iar cele mai mari salarii încep de la 1 milion $ pe proiect.

3. Operator de sunet

FOLLOW ME

Datoria sa este să prindă toate sunetele în microfon în timpul filmării cu dubluri. Cel mai mic salariu din această industrie este de 37 000$ pe an. Salariul mediu este de 72 000$ pe an. Cel mai mare salariu este de 120 625$ pe an.

4. Operator

Operatorul trebuie să manevreze camera de filmat. Cel mai mic salariu din această industrie este de 25$ pe oră. Un salariiu mediu este de 1833$ pe săptămână, iar cel mai mare salariu este de 154000$ pe an.

5. Director de studio

Venitul mediu al unui director de studio este de 4 milioane de dolari pe an. Cele mai mari salarii încep de la 10 milioane$ pe an.

6. Costumier

Datoria sa este să pregătească costumele actorilor. Salariul mediu este de 79000$ pe an.

7. Cei care lucrează cu recuzita

Ei au respponsabilitatea de a pregăti recuzita folosită în filme. Un salariu mediu al unui astfel de muncitor este de 59 000$ pe an.

8. Ghid de studio

Această persoană îi însoțește pe turiști atunci când se vizitează un studio de film și le vorbește despre lucrurile întâlnite acolo. Salariul mediu al unui ghid de studio este de 20$ pe oră.

9. Bucătar șef pentru staruri

Bucătarul șef controlează modul în care se desfășoară munca în bucătărie și pregătește mâncarea pentru staruri, ținând cont de cerințele individuale ale clienților. Cel mai mic salariu al unui bucătar șef este de 75 000$ pe an. Salariul mediu este de 200 000$ pe an, iar cele mai mari salarii încep de la 500 000$ pe an.

10. Grădinar de studio

Responsabilitatea sa este aceea de a îngriji vegetația de pe platoul de filmare. Salariul mediu al unui grădinar de studio este de 50 000$ pe an.

Cât despre salariile actorilor, acestea au scăzut în ultima vreme:

Cel mai mic salariu este de 50000$ pe an.
Salariul mediu este de 4 milioane$ pe an.
Cele mai mari salarii încep de la 10 milioane$ pe an.
În ceea ce privește dublurile, care îi înlocuiesc pe actori în timpul cascadoriilor,
Salariul mediu este de 1000000$ pe film.
Cel mai mare salariu ajunge la 1 milion$ pe film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.