#TIPS&TRICKS

Cât de mult poate BARBA să transforme un BĂRBAT

Scris de Laura P la 03 aprilie 2019

Unul din motivele pentru care majoritatea bărbaţilor îşi lasă barba mare in ziua de azi este că multe femei prezintă un interes deosebit faţă de bărbaţii cu barba mare.

Însă, îngrijirea ei presupune mai multă atenţie decât cunoşti tu. Aşa cum părul din cap are parte de o atenţie deosebită, aşa şi barba trebuie spălată, tunsă şi chiar periată. Dacă vrei să ai o barbă impecabilă, trebuie să depui puţin mai mult efort.

Publicitate

Spălatul
Dacă nu foloseşti săpun de faţă pentru părul din cap, atunci să nu foloseşti nici pentru barbă. Părul are nevoie de şampon. Din fericire, piaţa este plină de şampoane special create pentru barbă care conţin produse de origine vegetală. Ai grijă şi la miros!


Balsamul

Balsamul este util în cazul în care nu vrei să ai o barbă aspră si uscată, imposibil de suportat. Un balsam adecvată îţi hidrateză barba şi menţine comfortul pielii feţei.

Publicitate

Uleiul

După ce ai aplicat un balsam care îţi catifelează barba, uleiul ţine departe groaznica mătreaţă de care te temi cu siguranţă. Până la urmă, nimeni nu vrea să vadă un bărbat cum iţi sterge “praful” de pe tricou.

Dezinfectarea

Publicitate

Barba poate deveni foarte jenantă dupa ce ai strănutat, transpirat si mâncat. Un plus foarte mare în îngrijirea ei este un balsam antibacterial care omoară toate bacteriile stabilite deja printre firele de păr.

Periatul

Nu lăsa firele de păr sa stea rebele sau barba să arate neîngrijită. Foloseşte zilnic o perie specială pentru barbă.

Ajustarea
Piesa de rezistenţă în procesul de îngrijire al bărbii este ajustarea periodică. Barba nu creşte mereu în mod egal, deci o maşină de tuns este binevenită pentru a-ţi ajusta din când in când firele rebele.

 

Iată o galerie de imagini care demonstrează cât de mult poate fi schimbată înfățișarea unui bărbat, după ce își lasă barbă:

#1

 

 

#2

 

#3

 

#4

#5

 

#6

 

#7

 

#8

 

#9

 

#10

 

Publicitate


One thought on "Cât de mult poate BARBA să transforme un BĂRBAT"

  1. Mirabela Matei spune:

    Da chiar sunt super frumosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--