Cât de mult poate BARBA să transforme un BĂRBAT

Unul din motivele pentru care majoritatea bărbaţilor îşi lasă barba mare in ziua de azi este că multe femei prezintă un interes deosebit faţă de bărbaţii cu barba mare.

Însă, îngrijirea ei presupune mai multă atenţie decât cunoşti tu. Aşa cum părul din cap are parte de o atenţie deosebită, aşa şi barba trebuie spălată, tunsă şi chiar periată. Dacă vrei să ai o barbă impecabilă, trebuie să depui puţin mai mult efort.

Spălatul
Dacă nu foloseşti săpun de faţă pentru părul din cap, atunci să nu foloseşti nici pentru barbă. Părul are nevoie de şampon. Din fericire, piaţa este plină de şampoane special create pentru barbă care conţin produse de origine vegetală. Ai grijă şi la miros!

Balsamul

Balsamul este util în cazul în care nu vrei să ai o barbă aspră si uscată, imposibil de suportat. Un balsam adecvată îţi hidrateză barba şi menţine comfortul pielii feţei.

Uleiul

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

După ce ai aplicat un balsam care îţi catifelează barba, uleiul ţine departe groaznica mătreaţă de care te temi cu siguranţă. Până la urmă, nimeni nu vrea să vadă un bărbat cum iţi sterge “praful” de pe tricou.

Dezinfectarea

Barba poate deveni foarte jenantă dupa ce ai strănutat, transpirat si mâncat. Un plus foarte mare în îngrijirea ei este un balsam antibacterial care omoară toate bacteriile stabilite deja printre firele de păr.

Periatul

Nu lăsa firele de păr sa stea rebele sau barba să arate neîngrijită. Foloseşte zilnic o perie specială pentru barbă.

Ajustarea
Piesa de rezistenţă în procesul de îngrijire al bărbii este ajustarea periodică. Barba nu creşte mereu în mod egal, deci o maşină de tuns este binevenită pentru a-ţi ajusta din când in când firele rebele.

 

Iată o galerie de imagini care demonstrează cât de mult poate fi schimbată înfățișarea unui bărbat, după ce își lasă barbă:

#1

10-1-600x525-2504126

 

 

#29-1-600x478-7497736

 

#38-1-600x548-5302166

 

#47-1-600x579-3370063

#56-600x563-6146685

 

#61-3-600x582-6141926

 

#72-3-600x548-7631093

 

#83-2-600x592-3999567

 

#94-2-600x529-1218919

 

#10
5-2-600x454-3304612

 

0 comentarii pe “Cât de mult poate BARBA să transforme un BĂRBAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.