Cât de NOROCOS ești în funcție de ZODIE! Ce e al BALANȚELOR e pus de-o parte!

Norocul vine în diferite forme – poate câștigi mereu la loterie sau reușești să parchezi undeva chiar la timp. Nu ar trebui să te bazezi însă în totalitate pe noroc, deși nu strică să știi cât de bine stă zodia ta la acest capitol:

1. Berbec

Berbecii își fac singur norocul, creându-și oportunitățile. Nu depind de vreo forță magică pentru a face lucrurile bune să se întâmple. Ei cred că norocul e ceea ce se întâmplă atunci când pregătirea se întâlnește cu șansele.

2. Taur

Taurii nu se încred prea tare în noroc, deoarece sunt destul de ghinioniști. Ei sunt însă niște supraviețuitori care pot să întoarcă totul în favoarea lor. Sunt incredibil de puternici și de perseverenți.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Gemenii au învățat de mult să nu se bazeze pe noroc, ci pe mintea lor. Ei sunt considerați norocoși, dar sunt, de fapt, foarte inteligenți și pot să învingă orice obstacol care le apare în cale.

4. Rac

Racii sunt născuți sub o stea norocoasă, chiar dacă nu își dau mereu seama de asta. Ei au parte de tot felul de șanse pe care alți oameni nu le primesc. Încearcă să fii mai atent/ă și mai recunoscător / recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viața ta.

5. Leu

Leii nu sunt foarte norocoși, dar se pare că tot ce ating se transformă în aur. Ei știu foarte bine cine sunt și ce pot să realizeze. Nu au nevoie de o stea norocoasă pentru că ei sunt niște stele.

6. Fecioară

Fecioarele nu depind de noroc pentru că nu se întâlnesc cu el prea des. Tot ce au se datorează învățării și concentrării. Ele nu aleg niciodată calea ușoară și de aceea sunt niște persoane incredibile. Oamenii se simt norocoși că te au în viața lor.

7. Balanță

Balanțele sunt extrem de norocoase, dar nu se bazează pe asta. Ele încearcă să vadă binele din orice situație, iar această atitudine le este foarte utilă.

8. Scorpion

Scorpionii sunt destul de pesimiști și le vine greu să creadă că au noroc. În realitate, dacă își pun mintea la contribuție, ar putea să obțină orice. Concentrează-te la cceea ce vrei și cumva îl vei primi.

9. Săgetător

Săgetătorii sunt unii dintre cei mai norocoși nativi din zodiac. Ei pur și simplu atrag norocul așa cum mierea atrage albinele, ceea ce e bine, pentru că uneori le place să-și forțeze norocul.

10. Capricorn

Capricornii au noroc la bani. Ei obțin câștiguri de unde nu sse așteaptă și nu sunt cheltuitori. Ei economisesc și fac investiții. Totuși, nu se bazează numai pe noroc.

11. Vărsător

Vărsătorii nu sunt chiar cele mai norocoase persoane din lume și au de înfruntat multe provocări. Sunt însă niște luptători care nu se lasă învinși.

12. Pești

Peștii sunt extrem de norocoși, dar s-au obișnuit cu asta și nu mai apreciază așa cum trebuie. Lucrurile merg cum vor ei, fie că știu cum să procedeze, fie că sunt ghidați de forțe necunoscute.

0 comentarii pe “Cât de NOROCOS ești în funcție de ZODIE! Ce e al BALANȚELOR e pus de-o parte!

  1. Mirabela Matei says:

    Imi place ….
    Leii nu sunt foarte norocoși, dar se pare că tot ce ating se transformă în aur. Ei știu foarte bine cine sunt și ce pot să realizeze. Nu au nevoie de o stea norocoasă pentru că ei sunt niște stele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.