Cât de rele sunt femeile în funcție de zodie

Este un stereotip vechi acela că femeile sunt mai rele decât bărbații. Nu știm în ce măsură este adevărat, dar cu siguranță, ca doamnă, poți fi mai exigentă cu cei din jurul tău. Depinde, desigur, de personalitatea fiecăreia dintre femei. Dacă ești curioasă cât de răutăcioasă poți deveni uneori, citește mai departe.

BERBEC:

Ca Berbec, ești caracterizată de impulsivitate. Nu vrei să faci lucruri din răutate, dar ești destul de agresivă din punct de vedere verbal și asta îi poate răni pe cei din jur. De asemenea, poți avea tendința de a-i judeca pe ceilalți chiar înainte de a-i cunoaște. Încearcă să fii mai indulgentă cu cei din jur.

TAUR:

Prefăcătoria poate fi una dintre cele mai negative trăsături ale tale. Poți uneori chiar să îți trădezi prietenii din cauza invidiei. Pui mare preț pe lucrurile materiale așa că ești foarte zgârcită când vine vorba să le dăruiești ceva celorlalți sau să împarți. De multe ori nu ești directă, dar te răzbuni în tăcere pe cei pe care îi urăști.

GEMENI:

FOLLOW ME

Răutatea nu este o trăsătură caracteristică ție. Însă îți place foarte mult să vorbești, deseori când și despre ce nu e cazul. Bârfa este, desigur, un mod de a socializa, dar tu o faci cu o frecvență mult prea mare. Ești plăcută de prieteni, dar ai tendința să îi desconsideri pe toți din jurul tău. Ai grijă, pentru că oamenii s-ar putea să observe asta și te-ai putea trezi singură.

RAC:

Nu faci din a face rău celorlalți un obicei și chiar încerci să eviți asta. Însă atunci când cineva te supără, începe furtuna. Nu te ferești să îți arăți furia, ba chiar vrei să anunți că urmează să te răzbuni. Deseori însă te împiedică lipsa de perspectivă și lenea și astfel eșuezi în planul de răbznunare. Îndreaptă-ți energia către lucruri mai pozitive.

LEU:

Orgoliul tău te face să pari deseori răutăcioasă pentru că nu reușești să treci peste el sub nicio formă, chiar dacă știi că îi faci altcuiva rău. Dacă ceilalți sunt drăguți cu tine și își arată aprecierea față de tine, totul este în regulă, însă atunci când nu mai primești laude, iese la iveală o altă latură a ta- îi judeci pe cei din jur, te comporți urâți cu ei și poți fi agresivă verbal.

FECIOARĂ:

Uneori poți depăși orice imaginație când vine vorba de răutate. Ai obiceiul de a-i manipula pe cei dn jur, mai ales când vine vorba de bărbați. Nu poți să îți imaginezi că ceva nu ar putea ieși așa cum îți dorești tu. Faci aproape totul pentru propria ta bunăstare așa că ai putea să înjunghii un prieten pe la spate ca să îți fie bine.

BALANȚĂ:

Ești destul de superficială. Te interesează mai mult partea materială decât cea spirituală și astfel ai tendința de a-i răni pe unii oameni care încearcă să se apropie de tine. Eviți însă să faci rău intenționat pentru că nu îți reprezintă principiile.

SCORPION:

Ai putea părea o femeie foarte rea, dar de fapt ești inofensivă. Vorbești mult, poți fi uneori agresivă verbal, dar rareori ești capabilă să faci rău. În schimb, tinzi să fii egoistă și să nu îți pese de sentimentele celorlalți.

SĂGETĂTOR:

Nu reprezinți un pericol pentru nimeni, pentru că nu vrei să faci rău. Însă îi poți răni pe ceilalți cu indiferența ta.

CAPRICORN:

Nu ești rău intenționată de obicei, doar că deseori ai tendința de a căuta calea cea mai ușoară de a ieși dintr-o situație, fără să mai pierzi timpul gândindu-te la bunăstarea celorlalți.

VĂRSĂTOR:

Nu ești neapărat rea, însă cu siguranță mândria ta îi poate răni pe cei din jur. Devii ușor malițioasă dacă cineva îți pune la îndoială capacitățile intelectuale.

PEȘTI

Atunci când vrei să faci rău, nu acționezi rapid și deschis, ci o faci pe o perioadă lungă, în tăcere. Reacționezi prin victimizări și țipete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.