#TIPS&TRICKS

Cât de ZGÂRCIT ești în funcție de ZODIE

Scris de Laura P la 10 iunie 2019

Cât de ZGÂRCIT ești în funcție de zodie

Săgetător

Publicitate

Tu ai gradul de zgârcenie la zero. Nu ştii ce înseamnă să nu oferi. Şi nu o faci cu un scop anume, doar pentru un simplu „Mulţumesc!”


Vărsător

Eşti generos peste măsură. Cheltui, dar nu te interesează cât cheltui. Arunci cu banii cât te ţin mâinile doar ca să-i poţi bucura pe oamenii din jurul tău.

Publicitate

Leu

Nu poţi să rezişti fără să cumperi ceva frumos unei persoane speciale. Dacă tu străluceşti, trebuie să strălucească şi ea prin cadoul pe care tu îl oferi.

Berbec

Publicitate

Da, îţi place să cheltui, însă ştii cum să-i cheltui. Generozitatea apare la tine atunci când ştii că ai nevoie de persoana respectivă şi îţi va fi de ajutor într-o zi.

Balanţă

Cheltuitoare înrăită, dar cu banii unui sponsor. Eşti în stare să procuri orice de oriunde şi oricând, dar nu pe banii tăi. Iei bani de la altcineva şi nici n-ai vrea să-i dai înapoi.

Scorpion

Nu suporţi să ştii că undeva, în această lume, există cineva care iese în lume fără bani în buzunar. Tu dispari efectiv din peisaj când apar problemele financiare, dar eşti mână largă când ai.

Gemeni

Tu eşti între şi între. Nu eşti zgârcit, dar generos eşti doar atunci când sunt mai multe persoane de faţă.

 

Peşti

Starea de spirit îţi dictează gradul de zgârcenie sau generozitate. Îţi place să ţi se spună pe faţă ce ar trebui să cumperi şi eşti în stare să dai şi ultimul bănuţ din portofel.

Taur

Eşti mare cheltuitor şi faci asta doar pentru tine. Eşti capabil şi să cheltui fără să te gândeşti cât cheltui, dar şi să utilizezi banii altcuiva fără să te intereseze cât cheltuieşti.

Rac

Pentru că în căsuţa ta te simţi cel mai confortabil, produsele home deco sunt cele pe care cheltui o mare parte din bani. Cu tine eşti foarte generos, cu alţii nu prea. Nu faci cadouri scumpe.

Fecioară

Nu arunci cu banii, dar nici nu eşti zgârcită. Te laşi influenţată destul de uşor, ceea ce te face să dai banii uşor din buzunar.

Capricorn

Zgârcenia este una dintre calităţile tale, pentru că altfel afacerile nu ţi-ar funcţiona. Mereu cauţi ceva ai ieftin.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


One thought on "Cât de ZGÂRCIT ești în funcție de ZODIE"

  1. Skippy spune:

    capricorn , zgarcit, nuuu, poate cumpatat, da

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--