Ce aduce sezonul Peștilor pentru fiecare zodie. Un nou început din 19 februarie 2022

Ce aduce sezonul Peștilor pentru fiecare zodie. Un nou început din 19 februarie 2022

Începutul zodiei Pești din 19 februarie 2022 înseamnă finalul de an astrologic. Fiecare zodie va fi marcată de influența acestui fenomen.

♈ BERBEC

Sezonul Peștilor începe astăzi, punându-vă într-o stare de reflecție în următoarea lună, pe măsură ce întoarcerea voastră solară se apropie. Flash-uri de intuiție te vor găsi în următoarele săptămâni, ajutându-te să găsești modalități de a te îmbunătăți din punct de vedere intelectual, emoțional și creativ în următoarele săptămâni. Vibrațiile bune vor curge în această după-amiază, când un zmeu cosmic se formează pe cer, ajutându-vă să primiți recunoaștere pentru toată munca dvs. grea. Încercați să puneți un pic mai mult de grăsime de cot în jurul biroului chiar acum, deoarece este obligat să câștige atenția superiorilor dvs., ceea ce ar putea duce la un bonus semnificativ sau o mărire de salariu mai târziu.

♉ TAUR

Soarele se mută în Pești astăzi, deschizându-vă emoțional în următoarea lună, pe măsură ce vă extindeți cercul de prieteni. Nu vă fie teamă să vă deschideți noilor persoane din viața voastră, dar încercați să nu vă dezvăluiți toate secretele dintr-o dată. Încearcă să dezvolți mai întâi încrederea. Vei simți o schimbare în această după-amiază când un zmeu cosmic se formează pe cer, ajutându-te să te debarasezi de orice bagaj emoțional care a zăbovit în psihicul tău, în timp ce universul te încurajează să mergi înainte cu intenție. Această energie este, de asemenea, perfectă pentru a îmbrățișa o ieșire creativă sau spirituală, deoarece oricare dintre ele va aduce cu siguranță o vindecare majoră pentru sufletul tău.

♊ GEMENI

Ambițiile tale în carieră vor face progrese în următoarea lună, pe măsură ce Soarele își croiește drum în Pești, aducând fluiditate obiectivelor tale profesionale. Folosiți această energie pentru a vă dezvolta relațiile profesionale, care, la rândul lor, ar putea duce la succes pe parcurs. O explozie de energie cosmică va umple aerul mai târziu în cursul după-amiezii, pe măsură ce Luna în Fecioară formează un zmeu cosmic pe cer cu nodurile destinului și cu Pluton. Aceste vibrații vă vor cere să vă apărați și să vă afirmați, mai ales dacă trebuie să stabiliți limite sau să tăiați legăturile cu influențele negative.

♋ RAC

Dacă te-ai îndepărtat de practica ta spirituală sau de meditație în ultima vreme, acum este momentul să o reiei din nou, deoarece Soarele se mută în Pești, activând în același timp sectorul din harta ta care guvernează filosofiile personale. Acest plasament solar va aduce un impuls uriaș pentru darurile tale psihice și empatice în următoarele câteva săptămâni, ceea ce face ca între timp să fie important să ai grijă de energia ta și să o protejezi. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, plănuiește-ți să petreci seara acasă, cu cea mai confortabilă pijama și cu emisiunea TV preferată, când Luna se va muta în dulcea Balanță.

♌ LEU

Sezonul Peștilor începe astăzi, aducând noi profunzimi în relațiile tale în următoarele câteva săptămâni. Acest plasament solar este perfect pentru a recunoaște cine are și cine nu are interesul tău cel mai bun la inimă, făcându-te să te angajezi mai mult față de anumite persoane din sfera ta, în timp ce este posibil să le tai pe altele. De asemenea, această energie îți va pune în valoare intuiția, ajutându-te să stingi orice comportament sumbru în care s-ar putea să se complacă prietenii sau familia ta. Din fericire, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la toate aceste lucruri deodată, deoarece aceste vibrații se vor mișca încet pe parcursul unei luni.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

O opoziție dură între Lună, care se află în prezent în semnul tău, și Neptun se va manifesta în această dimineață, ceea ce ar putea să te facă să te simți nelalocul tău în momentul în care începi ziua. În loc să vă îndreptați spre o a doua ceașcă de cafea înainte de a vă îndrepta spre serviciu, încercați să vă împământați prin întindere sau ieșind la o plimbare rapidă. Din fericire, veți simți o schimbare pe măsură ce dimineața continuă să se desfășoare, iar soarele își face loc în Pestii acvatici, aducând o energie relaxată la masă. Acest plasament solar va face lumină în viața ta amoroasă, inspirându-te să îți deschizi inima în următoarele câteva săptămâni.

♎ BALANȚĂ

Luna în Fecioară se confruntă cu visătorul Neptun în această dimineață, ceea ce v-ar putea pune într-un somn atât de confortabil încât să dormiți în timpul alarmei! Din fericire, vei avea ocazia să te joci de-a recuperarea întârzierilor, pe măsură ce Soarele își face loc în Pești și în sectorul din harta ta care guvernează productivitatea și rutina. Acest plasament solar te va face să îți regândești ritualurile zilnice în următoarea lună, ajutându-te să găsești modalități mai eficiente de a trece orele. O vibrație ușoară, dar revigorantă, te va înconjura în această seară, când Luna își face loc în semnul tău, oferindu-ți permisiunea de a te pune pe primul loc în următoarele două zile.

♏ SCORPION

Lumea se va simți ca un loc mai cald și mai plin de compasiune astăzi, dragă Scorpionule, pe măsură ce soarele își croiește drum spre sensibilul Pești. Acest plasament solar va acționa ca un peisaj cosmic de vis pentru tine, deschizându-te către noi experiențe și declanșându-ți în același timp latura creativă. Terapia prin artă va fi un mare confort pentru tine în următoarele câteva săptămâni, fiind esențial să găsești o priză creativă cu care să te implici, mai ales dacă te-ai simțit puțin trist în ultima vreme. Mai târziu în această seară, o pace liniștită va coborî asupra ta, pe măsură ce Luna își croiește drum spre armonizarea Balanței.

♐ SĂGETĂTOR

Soarele se mută astăzi în compătimitorul Pești, aducând energie terapeutică în sectorul din harta ta care guvernează casa. Te vei simți atras de liniștea domestică în detrimentul aglomerației aglomerate în următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce universul te încurajează să îți reîncarci bateriile din confortul casei. Acest plasament solar îți va scoate la iveală și latura ta hrănitoare, determinându-te să-i copleșești pe cei dragi cu cuvinte frumoase și afecțiune. Încearcă doar să nu dai prea mult din tine cuiva care nu-ți poate întoarce eforturile, sau s-ar putea să te trezești că răbdarea ta se epuizează, făcându-ți sângele să fiarbă în timp.

♑ CAPRICORN

Soarele se mută astăzi în Pești, activând sectorul din harta ta care guvernează comunicarea și procesele de gândire. Această perioadă astrologică va stârni o curiozitate în tine, ceea ce te-ar putea face să studiezi emoțiile celor dragi, în timp ce te conectezi intuitiv și cu ușurință cu ei. O formațiune de zmeu cosmic se manifestă în această după-amiază între Luna Fecioarei, nodurile destinului și Pluton, care sunt în prezent campate în semnul tău. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a intra în puterea ta personală, mai ales dacă există persoane sau situații cu care trebuie să tai legăturile. Evită doar să intri în discuții cu încărcătură emoțională, dacă pot fi evitate.

♒ VĂRSĂTOR

Soarele iese din semnul tău și intră în Piese în această dimineață, aducându-ți siguranță emoțională și financiară în următoarele câteva săptămâni. Cu toate acestea, ca în cazul majorității Peștilor, energia Peștilor poate deveni puțin alunecoasă, ceea ce face important să nu fii frivol cu contul tău bancar emoțional sau monetar. Mai târziu în cursul serii, o împlinire spirituală te va găsi pe măsură ce Luna intră în armonioasa Balanță. Folosește această energie pentru a te reconecta la practicile tale de meditație și de atenție, deoarece îți va intensifica legătura cu partea cealaltă, deschizându-te spre vindecare și poate spre câteva mesaje psihice.

♓ PEȘTI

Soarele intră astăzi în semnul tău, conferindu-ți niveluri ridicate de energie, creativitate, încredere și binecuvântări din partea forțelor cerești de deasupra. Acordă-ți puțin timp pentru a simți căldura acestui plasament solar, permițându-i să-ți umple inima și corpul de recunoștință. Mai târziu în această după-amiază, o formațiune rară de „zmeu” se formează pe cer, ajutându-vă să vă conectați cu familia și prietenii la nivel karmic. Cu toate acestea, aceste vibrații pot semnala, de asemenea, sfârșitul unei relații furtunoase, mai ales dacă v-ați trezit încurcat cu un suflet pereche mai puțin sănătos în ultima vreme. Din fericire, lucrurile se vor simți mult mai calme în această seară, când Luna se va muta în dulcele Venus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.