Ce au mâncat copiii în vacanță

Mâine este oficial prima zi de școală, ceea ce face din ziua de azi, ultima de vacanță. Nu-mi dau seama când a zburat vara asta, dar sunt fericită că am reușit să fac multe lucruri frumoase și să profit de zilele însorite la maximum alături de familia mea.

Nu știu dacă a avut vreo legătură cu sarcina, dar vara asta am tânjit mult după mare. Și din fericire am reuști să ne luăm o vacanță mai lungă la malul mării și apoi să mai facem mici escapade.

Cu gândul la viitoarele vacanțe pe care abia le aștept, vreau să împărtășesc și cu voi jurnalul nostru de vacanță pentru a vă arăta ce au ales copiii mei, dar și ai nașilor noștri, să mănânce în vacanță:

Ce părere aveți? Sănătos, nu?

Recunosc că în vacanțe până și eu mă abat de la reguli, așa că nu pot să le interzic lor asta, nu? Totuși, încerc mereu să mă consult cu ei să văd dacă fac dinstincția între felurile de mâncare pe care le aleg ei și ceea ce mănâncă de obicei, pentru că mi se pare important să știe de la o vârstă fragedă ce este sănătos și ce nu și să își asume orice alegere pe care o fac.

La voi cum e în vacanță? Vă abateți de le reguli sau încercați să fiți constanți în alimentația lor?

FOLLOW ME


Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.