Ce CALITĂȚI unice are fiecare ZODIE

Află care sunt detaliile speciale care te definesc:

Berbec

Eşti o persoană care crede foarte mult în forţele sale şi asta te face să fii văzut ca pe o persoană ambiţioasă. Entuziasmul cu care faci toate activităţile te caracterizează, dar şi faptul că nu te fereşti niciodată să spui exact ceea ce gândeşti.

Taur

Încăpăţânarea este o caracteristică principală. Ştii să te comporţi, să vorbeşti şi să te îmbraci. Pe de altă parte, eşti şi foarte comod. Laşi lucrurile uneori pe mai târziu.

Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Imprevizibilul este mereu la tine o problemă pentru ceilalţi, pentru că nu ştie nimeni la ce să se aştepte din partea ta. Eşti spontan şi reacţionezi aşa cum trebuie la anumite situaţii care cer reacţii rapide. Dar curiozitatea este o altă caracteristică ce te face cunoscut în tot zodiacul.

Rac

Loialitatea este punctul tău forte. Nu poţi trăda pe nimeni dacă nu ţi-a greşit foarte grav. Eşti înţelegător şi încerci să discuţi şi să înţelegi toate motivele din spatele unei acţiuni, dar şi grija pe care o porţi este unică.

Leu

Eşti liderul zodiacului şi spui mereu ceea ce gândeşti şi ceea ce simţi. Vrei să-i protejezi pe cei dragi aşa că vei fi mereu sincer. Optimismul este o altă calitate pe care tu o foloseşti ca să fii fericit.

Fecioară

Zodie pretenţioasă, vei fi mereu atentă la detalii. Cele mai mici detalii fac diferenţa. Te ţii întotdeauna de cuvânt atunci când simţi din toată inima să faci asta. Atenţia pe care o oferi celor din jurul tău, dar pe care nu o arăţi, te caracterizează.

Balanţă

Eşti calculată şi vei face mereu totul astfel încât persoana de lângă tine să se simtă bine şi în largul ei. Analizezi situaţiile foarte mult, te gândeşti la avataje şi dezavantaje. Accepţi tot ce este nou ăn viaţa ta. Eşti deschis la noi provocări.

Scorpion

Eşti mai închis în tine şi preferi să asculţi şi să iei notiţe înainate să-ţi dai cu părerea. Intuiţia nu te lasă niciodată. Este cea mai bună prietenă a ta. Chiar dacă eşti mai rezervat, ştii să profiţi din plin de fiecare moment şi aventură.

Săgetător

Nu îţi place să minţi şi pentru asta eşti foarte apreciat în cercul tău de prieteni. Te inspiră comportamentul oamenilor din jurul tău şi reacţiile lor, dar îţi plac aventura şi riscul.

Capricorn

Nu faci niciodată nimic de capul tău. Îţi faci un plan bazat pe nişte fapte reale, nu doar pe vorbe. Nu doar că eşti foarte ordonat, dar eşti şi foarte implicat şi nu te laşi până nu iese bine. Aceste lucruri te fac să devii şi foarte responsabil ,pentru că îţi place să fii independent.

Vărsător

Faci totul după cum simţi şi vrei tu să faci. Nu te laşi condus de mentalitatea altor persoane, pentru că fiecare persoană este diferită în felul ei. Vei fi mereu diferit, pentru că ai o imaginaţie foarte bogată. Nici de mistere nu stai departe. Găsirea metodelor şi a rezolvărilor va sta mereu în mâinile tale.

Peşti

Planurile sunt partea pe care o urăşi cel mai mult. Preferi să laşi lucrurile să curgă şi să fii impulsiv. În ciuda tuturor defectelor pe care le ai, vezi mereu binele în orice om. Te vaieţi mult şi te gândeşti şi mai mult la „Ce ar fi dacă?”

0 comentarii pe “Ce CALITĂȚI unice are fiecare ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.