Ce cauze emotionale au aceste boli feminine

Cunoastea sufletului, a propriilor emotii, in detaliu, ajuta la vindecarea sau prevenirea anumitor dureri fizice sau boli. Descopera ce cauze sufletesti au aceste boli feminine.

Cele mai cunoscute boli feminine cele la sani, vagin ori afectiuni ale pielii care sunt deranjante pentru orice doamna. Afla in randurile de mai jos ce natura spirituala au vaginita, chisturile ovariene, celulita sau cancerul la san, conform cartii „Fundamentele medicinei naturale. Principii generale”, a dr. Dorin Dragos.

Frustrarea duce la chisturi ovariene

Pe langa cauzele de natura fizica, biologica, chisturile ovariene apar si daca femeile isi reprima functia erotica, se frustreaza, nu se implica suficient din punct de vedere sexual in relatie sau simte un blocaj afectiv pentru iubit.

Furia se transforma in celulita

Celulita reprezinta o problema e tesuturilor pielii, insa, pe langa cauzele de natura biologica se numara si furia depozitata ori incapacitatea de a ierta, de a parasi un trecut care a facut mult rau.

FOLLOW ME

Fibromul uterin, produs de rusinare

Pudoarea exagerata poate duce la formarea fibromului uterin. Printre cauzele acestei afectiuni se numara si felul in care se simte o femeie langa un barbat, lipsa de intimitate in doi sau confuzia in legatura cu sentimentele, conform doctorului Dorin Dragos.

Nemultumirea fata de sexul opus provoaca infectii urinare

Nemultumirea constanta si incapacitatea de a accepta si viziunea barbatului de langa pot duce la afectiuni urinare, cel mai adesea infectii de tot felul. De asemenea, culpabilizarea celorlalti pentru propriile esecuri se pot transforma in probleme ale aparatului urinar.

Cauza nevazuta a varicelei

Femeile care nu se simt confortabil in viata de familie sau au un serviciu care nu le satisface pe deplin se pot confrunta cu varicela.

Supararea fata de partener cauzeaza vaginita

Supararea si intristarea nejustificata fata de persoana iubita se concretizeaza in diferite probleme ale vaginului. Femeile care nu isi manifesta in mod natural si deplin sexualitatea se pot confrunta cu vaginita.

Viata imprastiata duce la candidoza

Viata imprastiata, implicarea in prea multe proiecte deodata, stresul si continua suspiciune fata de tot ce se intampla in jur se metamorfozeaza in candidoza.

Migrenele, o problema de incapatanare

Femeile carora nu le place sa stea sub papucul barbatilor pot avea adesea dureri de cap. Este una dintre cauzele launtrice ale acestei afectiuni.

Lipsa iubirii = cancer la san

„Sanii sunt legati de unul dintre cele mai elevate aspecte ale feminitatii: iubirea care se daruieste, octroteste si hraneste. Blocarea manifestarii acestui sentiment este urmata de acumularea unor tensiuni in aceasta zona”, explica dr. Dragos in cartea sa.

Sursa foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.