Ce coafură de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie

Dacă ești nehotărâtă cu privire la coafura pentru această zi specială, citește mai jos recomandările stiliștilor și află ce coafură de mireasă ți se potrivește.

Planifici o nuntă în 2019? Felicitări – nu am putea fi mai fericiți pentru tine! 2019 este considerat a fi un an pentru o coafură romantică, care să uimească prin simplitatea complexității sale. O notă de eleganță și sofisticare asociată personalității tale uimitoare și celei mai speciale zile din viața ta.

Pentru păr, asta înseamnă o întoarcere a împletiturilor și buclelor lejere, dar în stiluri pe care nu le-ai văzut încă. Nu te gândi la coafuri prea complexe. Din contră, este chiar recomandat ca părul să arate puțin dezordonat. Coafurile de nuntă care se află acum în tendințe se potrivesc perfect unui păr vopsit balayage sau ombre, desigur, într-o tehnică impecabilă.

Nu îți imagina că trendurile în materie de coafuri de nunți se schimbă constant. Ba chiar dimpotrivă. Stiliștii chiar menționează că acestea nu se schimbă în fiecare sezon, cum este cazul altor tipuri de hairstyle. Coafurile de nunți rămân în tendințe pentru o perioadă lungă de timp așa că nu te teme că a doua zi de după nuntă coafura ta va fi demodată, vor trece cu siguranță ani buni până să se schimbe ceva. Iar dacă alegi o coafură clasică, probabil că nu se va demoda niciodată și poți să te uiți la peste pozele de la nuntă și peste zeci de ani și tot să fii mândră de aspectul tău.

Dacă îți e teamă că o să fii și mai derutată după ce cauți câteva stiluri de coafuri nu ar trebui să te îngrijorezi. Dacă vrei să arăți ca o prințesă în ziua nunții, opțiunile sunt limitate. Ai deci, câteva opțiuni din care să o alegi pe cea mai potrivită personalității și rochiei tale. Iată ce coafuri sunt în trend în anul 2018.

1. Coafurile naturale

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Dacă ești o persoană simplă și comodă în viața de zi cu zi nu trebuie să te impacientezi la gândul că pentru marele eveniment îți trebuie o coafură specială. Coafurile naturale sunt potrivite pentru orice mireasă. În plus, dacă ai un păr de lungime scurtă, care este greu de aranjat, te vei bucura la aflarea veștii că naturalețea e în trend.

2. Coafurile diafane

Dacă vrei să vizualizezi o coafură diafană imaginează-ți niște bucle lejere, care dau volum părului. Deși ar putea părea ușor să faci niște bucle, nu trebuie să te culci pe o ureche și trebuie să te asiguri că alegi un stilist bun care să îți facă niște bucle lejere, care totuși să arate perfect și să rămână așa pe tot parcursul zilei.

3. Coafurile franțuzești

Dacă ești totuși mai exigentă și dacă vrei să te asiguri că părul tău va arăta perfect, pe toată durata zilei, fără nicio șuviță rebelă, poți alege o coafură franțuzească, la milimetru. E vorba de părul prins, fără niciun fir în afară.

4. Împletiturile

Împletiturile nu au părăsit niciodată trendurile, dar în acest sezon își fac simțită prezența chiar și mai puternic. Gândește-te la coafurile rusoaicelor și vei găsi inspirația pentru coafura din ziua nunții.

Iată câteva idei de coafuri pentru fiecare zodie în parte:

Coafură de mireasă Berbec

1-2-7834961

Coafură de mireasă Taur

2-332x600-3764109

Coafură de mireasă Gemeni

3-2-423x600-6143253

Coafură de mireasă Rac

4-2-481x600-7999857

Coafură de mireasă Leu

5-2-600x338-4972277

Coafură de mireasă Fecioară

6-1-525x600-4236249

Coafură de mireasă Balanță

7-1-1791602

Coafură de mireasă Scorpion

8-1-480x600-7698792

Coafură de mireasă Săgetător

9-1-292x600-1542263

Coafură de mireasă Capricorn

10-1-360x600-3417680

Coafură de mireasă Vărsător

11-400x600-1186108

Coafură de mireasă Pești

12-447x600-4409824

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.