O coafură de vacanţă în 10 minute!

Coafură de vacanţă cu hairstylistul Fabrizio Benintendi

Vara asta s-a lăsat mult aşteptată, ce-i drept, dar iată că, în cele din urmă, şi-a revărsat “căldura” asupra noastră. Odată cu ea, zburdă şi gândurile de vacanṭă, şi planurile, şi listele cu ce vom lua în bagaj şi, nu în cele din urmă, întrebarea-cheie: ce-mi fac la păr?

Astăzi, am un răspuns pentru voi, cu atât mai mult cu cât cuvântul de ordine la ceas de vacanṭă rămâne “relaxarea”. Tocmai de aceea, coafurile lejere, nestudiate, cu iz uşor dezordonat rimează perfect cu decorul plajelor, al apelor turcoaz şi la soarelui arzător. M-a învăṭat şi pe mine, de curând, cum se realizează pas cu pas o astfel de coafură, hairstylistul Fabrizio Benintendi. Şi ştiṭi ceva? Chiar este o soluṭie foarte la îndemână. Uşor şi rapid de realizat, foarte comodă şi foarte stylish. Eu recunosc, vara nu sunt o fană a coafurilor elaborate sau a machiajului impecabil. Cred că soarele şi apa mării rămân cel mai bun aliat al nostru în ceea ce ṭine de frumuseṭe.

Aşadar, dragele mele, vă invit să mizaṭi pe naturaleṭe şi spontaneitate şi să vă inspiraṭi în hairstyling-ul de vacanṭă, din coafura de mai jos. De-abia aştept să-mi spuneṭi cum v-a ieşit! 🙂

O coafură de vacanṭă în 10 minute

Ah, iar Fabrizio are şi un cadou pentru voi: cu un LIKE & SHARE al acestui articol, puteṭi câştiga trei produse profesionale de styling marca Wella. It’s #summertime!Wella - Produse cosmetice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.