Ce culoare de PĂR ți se potrivește în funcție de ZODIE

Dacă vrei să-ți faci o schimbare de look, dar nu știi sigur ce îți dorești, asrele ar putea să te inspire. Iată care sunt culorile care ți se potrivesc în funcție de zodie:

1. Vărsător – roz auriu

Ai abilitatea de a observa detaliile fine, lucru care te face să fii o persoană creativă. Astfel încât cel mai bun mod de a arăta în exterior tot ce îți place în interior este să îți vopsești părul în roz auriu. Nu numai că este super elegant, dar merge cu orice nuanță a pielii.

2. Berbec – roșu aprins

Nativele Berbec sunt persoane pasionante și pline de viață, deci ce culoare să li se potrivească mai bine decât roșul aprins? Roșul este culoarea energiei și a motivației – exact lucrurile care îți trebuie.

3. Rac – violet

FOLLOW ME

Fiind cele mai emotive din zodiac, nativele Rac au nevoie de un mod de a e exprima fără să expună totul. Violetul arată celor din jur că ești o persoană puternică, păstrând în același timp puțin mister.

4. Capricorn – albastru închis

Nativele Capricorn sunt niște firi analitice și văd lucrurile așa cum sunt, chiar și în situațiile dificile. Cum altfel să-ți exprimi mai bine încrederea de sine dacă nu vopsindu-ți părul în albastu închis? Se potrivește oricărei nuanțe de ten și arată demențial.

5. Gemeni – portocaliu aprins


Nimănui nu îi place să fie blocat într-o rutină, așa că ieși și socializează. Ia o măsură drastică și vopsește-ți părul într-o nuanță aprinsă de portocaliu, ca să atragi atenția.

6. Balanță – verde

Verdele nu este prea bine văzut când vine vorba de culori pentru păr, dar arată foarte fresh. Dacă obții nuanța potrivită, toată lumea se va opri să te privească.

7. Leu – galben aprins

Dacă vrei ceva nou, creativ, îndrăzneț și super sexy, alege niște șuvițe galben strălucitor. Vei atrage atenția tuturor și probabil că viața ți se va îmbunătăți, fiindcă galbenul este cea mai veselă culoare.

8. Pești – albastru de sirenă

Nativele Pești sunt foarte emotive și intuitive, iar această culoare este superbă, fără să fie prea îndrăzneață – adică fix ceea ce îți trebuia ca să ieși din cochilie.


9. Săgetător – mov electric

Nativele Săgetător au o tonă de energie care trebuie să fie eliberată, iar această culoare vorbește despre ce vor ele cu adevărat să facă.

10. Scorpion – roșu închis, intens

Toată lumea știe deja că femeile din această zodie sunt super intense, uneori acest lucru devenind un defect. Totuși, sunt iubite pentru asta, așa că de ce să nu se vadă și în exterior intensitatea asta? Roșul închis este uimitor și arată bine cu absolut orice.

11. Taur – verde mentă

Verdele este culoarea reînnoirii și a naturii, așa că e perfect pentru tine. Alege o nuanță mai deschisă ca să îi simți energia.

12. Fecioară – albastru deschis sau gri

Cel mai bun lucru la a fi Fecioară e faptul că ești foarte calmă, iar oamenii au nevoie de acest lucru în viața lor. Ca să îți amintești că trebuie să fii calmă în fața schimbărilor, alege nuanțe deschise de gri sau albastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.