Ce dezvăluie cu ADEVĂRAT felul în care mergi despre TINE

Ce dezvăluie cu ADEVĂRAT felul în care mergi despre TINE.

1. Executiv – Director

Dacă te regăsești în ”modul executivul” asta înseamnă că mergi foarte repede cu pași repezi și concentrați. Mergi cu încredere cu capul sus și ai tendința să fii absorbit în gândurile tale. Adesea, ”directorilor” nu le pasă de cei din jurul lor și pot să se ciocnească de personale cu care se întâlnesc pe drum. Sunteți orientat către obiective și sunteți soluționatori de probleme mari, cu toate acestea, puteți deveni la fel de neprietenoase și intense.

2. Corectorul – Automatic

Dacă sunteți ”corector”, mergeți de obicei făcând pași mici în timp ce sunteți acoperiți. De asemenea, evitați să faceți contact vizual cu cei din jurul dvs. Acest lucru se datorează faptului că corectoarele sunt în mod normal destul de introvertite și timide. Acestea tind să fie în gardă înainte de a face conexiuni puternice sau autentice.

3. Politicianul

Dacă ești ”politician”, te plimbi adesea cu vioiciune, cu capul ridicat, cu pieptul înainte și cu umerii în spate. Doriți recunoaștere și apreciere. De asemenea, vă bucurați de provocări și aflați despre experiențe noi, dar vă puteți plictisi ușor. Ești un vorbitor încrezător și te bucuri să te implici cu oamenii.

4. Îngrijoratul

FOLLOW ME

Dacă sunteți un ”îngrijorat”, aveți tendința să mergeți foarte încet și cu precauție. De obicei, faceți pași scurti, dar vă pot trage picioarele. În general, îngrijorații își țin ochii pe pământ și par neliniștiți. Aceștia tind să fie introvertiți și gânditori, dar pot părea vulnerabili și temători.

5. Relaxatul

Relaxații sunt tipul ușor de călător. Merg de obicei într-un ritm lent spre mediu, cu corpul liber și postura lor relaxată. Gesturile lor tind să fie mici și uneori pot fi prinși într-un dialog intern. Dacă ești un relaxat, ai tendința să te concentrezi pe alții mai mult decât pe propriile sarcini și ar putea părea pierdut în timpul mersului. Ești foarte calm și intuitiv, dar poate părea a fi mai ușor influențat.

6. Susținătorul

Dacă sunteți un susținător, aveți tendința să mergeți pe pași medii, încrezători. Suporterii sunt de asemenea jucători de echipă cooperanți și ascultători buni care vorbesc cu gândire și prețuiesc unitatea și relațiile. Sunt de ajutor, loiali și de încredere.
Un apel telefonic simplu de la cei dragi le poate lumina mai ușor ziua. Similar cu politicienii, le place gesturile, contactul vizual și interacționează cu oamenii în timpul mersului.

7. Dacă mergeți cu brațele încrucișate

Dacă obișnuiți să mergeți cu brațele la piept, de obicei indică faptul că preferați să fiți singuri sau chiar să trăiți singuri. Mersul în timp ce îți încrucișezi brațele semnifică, de asemenea, vulnerabilitate. Experții în comunicare evidențiază faptul că încrucișarea brațelor în timpul mersului este periculoasă, mai ales noaptea, deoarece ar putea trimite un semnal că ești slab și poate fi o pradă ușoară pentru atacatori. În aceste cazuri, mersul repede, vertical, încrezător și cu brațele necrucișate este o idee mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.