Ce e bine să faci de Luna Nouă din 2 martie ca să atragi binele în viața ta

Horoscop 17 mai 2022 - o furtună energetică amenință zodiile după luna plină

În momentul Lunii Noi, cerul se întunecă, nu se vede nici măcar o mică semilună a Lunii. Întunericul a fost întotdeauna sinonim cu femininul creativ care trăiește în fiecare dintre noi. În întuneric, energia creativă este la cel mai înalt nivel. În întuneric ne simțim adesea suficient de în siguranță pentru a deveni adevăratul nostru sine și este locul unde cele mai profunde emoții ale noastre sunt adesea eliberate.

În timpul Lunii Noi din 2 martie din Pești, este posibil să ne simțim aproape de întuneric. Este posibil să ne trezim călătorind prin umbră sau aflându-ne față în față cu tot ceea ce a locuit în colțurile ascunse ale inimii, minții și sufletului nostru.

Este ușor să ne fie frică de întuneric, deoarece acesta poate provoca adesea lucruri cu care nu dorim să ne confruntăm. Dar această confruntare este adesea necesară pentru a duce o viață mai bogată și mai plină. Această confruntare este adesea necesară pentru a ne descoperi pe noi înșine la un nivel mai profund și pentru a trece dincolo de blocajele și barierele noastre.

Există o putere care poate fi găsită atunci când ne permitem să stăm în întuneric. Gândiți-vă doar la sămânță. În timp ce este scufundată în solul întunecat, ea tocmai a fost poziționată cu adevărat pentru a crește și a înflori în ceva nou și măreț. Același lucru se poate spune și despre noi.

Întunericul este, de asemenea, fundația pentru energiile magice ale creației și manifestării. În întuneric, energia poate fi transformată în ceva. În întuneric se instalează viața nouă.

Sub energiile Lunii Noi din martie, ne putem simți ușor ghidați să ne așezăm cu întunericul interior. Acest lucru ne poate cere să ne confruntăm cu ceva mai profund sau ne poate permite să ne conectăm cu energia magiei și a creației.

FOLLOW ME

Peștii este ultimul semn al zodiacului și creează un aer de reflecție și de renunțare la trecut. În semnul Peștilor suntem capabili să privim înapoi la călătoria parcursă și să înțelegem într-un mod nou unele dintre lecțiile și darurile pe care le-am întâlnit.

Există un accent puternic sub această Lună Nouă din 2022 martie în Pești să ne luăm timp să ne gândim la trecutul nostru și la ceea ce putem învăța sau la ceea ce trebuie să lăsăm în urmă.

Există un accent la fel de puternic sub această Lună Nouă pentru a ierta, pentru a arăta compasiune față de sinele nostru din trecut și pentru a lua doar părțile din trecutul nostru pe care dorim să le luăm în viitor.

Scrieți o scrisoare către sinele vostru din trecut, fie cu 6 sau 12 luni în urmă. Ce ai vrea să împărtășești cu sinele tău din trecut? Ce înțelepciune ați dori să cunoască eul vostru trecut? Chiar dacă scrii scrisoarea în prezent, imaginează-ți că sinele tău din trecut a descărcat intuitiv aceste informații în momentul în care avea cea mai mare nevoie să le audă.

Jupiter, care își croiește în prezent drum prin semnul Peștilor, este foarte activ sub această Lună Nouă. Jupiter poate aduce o explozie de optimism în peisaj, așa că, chiar dacă ne putem trezi reflectând sau având nevoie să călătorim în profunzime, s-ar putea să ne fie mai ușor să ne concentrăm pe partea bună a lucrurilor sau să vedem frumusețea care în cele din urmă înflorește din toate lucrurile.

Lui Jupiter îi place să extindă tot ceea ce atinge, iar Peștii pot fi o energie foarte sensibilă, așa că prezența lui Jupiter aici ne poate crește, de asemenea, sensibilitatea față de lucruri. A fi conștienți de acest lucru ne poate ajuta să canalizăm o parte din această sensibilitate în proiecte creative, meditație sau muncă intuitivă. Simțurile noastre psihice sunt susceptibile de a fi și ele sporite, așa că asigurați-vă că aveți încredere în orice bănuieli, șoapte sau fluturași.

O altă energie foarte activă în momentul acestei Luni Noi în Pești este conjuncția dintre Venus, Marte și Pluton. Am lucrat cu energia Venus și Pluto și cu energia Venus și Marte, dar este pentru prima dată când aceste trei energii planetare se întâlnesc.

Combinația acestor energii ne poate atrage atenția asupra relațiilor noastre și asupra aspectelor în care nu ne afirmăm puterea, sau în care ne afirmăm prea multă putere și dăm impresia că deținem controlul. Această energie se poate manifesta, de asemenea, și în relația noastră față de bani.

Energia Peștilor ne ghidează să ne lăsăm purtați de curent și să învățăm arta renunțării. Unul dintre darurile pe care ne învață este de a renunța la control, având încredere că totul va fi bine și că tot ceea ce este menit să fie se va întâmpla în cele din urmă.

Pentru a lucra cu această dinamică a lui Venus, Marte și Pluton, încercați să vă lăsați purtați cu fluxul, mai ales dacă ies la suprafață situații care vă depășesc controlul. Folosiți energia lui Venus pentru a aduce echilibru în orice dinamică relațională care ar putea ieși la suprafață. Folosește energia lui Marte pentru a rămâne încrezător în alegerile tale și în acțiunile pe care dorești să le întreprinzi și folosește energia lui Pluton pentru a rămâne în puterea ta și fidel sinelui tău autentic.

Luna Nouă din Pești deține o dinamică energetică puternică și este posibil să simțim multe straturi, așa că fii blând cu tine însuți și ia lucrurile cu calm. Amintiți-vă doar că totul este temporar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.