Ce fel de mamă ești în funcție de zodie. Vezi trăsătura ta dominantă

Ce fel de mamă ești în funcție de zodie. Vezi trăsătura ta dominantă

Maternitatea este o experiență nouă în sine. Fiecare zi îți aduce ceva nou și te învață ceva despre copilul tău. În acest articol, vom vedea interpretarea astrologică a trăsăturilor de personalitate ale mamei pentru cele 12 semne zodiacale.

Cunoașterea „trăsăturilor mamei” zodiacale te ajută să relaționezi mai bine cu părintele tău și să îi înțelegi personalitatea unică. Fie că este vorba de copil sau de mamă, vei ajunge să cunoști mai multe despre personalitatea persoanei dragi ție.

♈ BERBEC

Mama Berbec este probabil unul dintre cele mai bune modele pentru copiii ei. Trăsăturile de personalitate ale mamei din zodia Berbec arată că aceasta va găsi timp pentru a-și susține copiii fără excepții! Ea poate fi strictă și poate stabili limite și restricții. Dar ea este mama supremă când vine vorba de a-și răsfăța copiii.

♉ TAUR

Mintea mamei muncitoare din zodia Taur a personalității mamei Taur este în mod constant în viteză. De asemenea, este foarte afectuoasă și protectoare cu cei pe care îi iubește. Acest părinte Taur poate fi frugal, dar se va asigura că copiii ei primesc tot ce au mai bun pe care îl merită.

♊ GEMENI

Fiind un astfel de copil în suflet, mama Gemeni este capabilă să înveselească orice stare de spirit cu glumele și personalitatea ei plină de viață. Este plină de viață și este o mare învățătoare. Dar va trebui să fie mai autoritară dacă vrea ca bebelușii ei să fie bine crescuți.

♋ RAC

Dacă ar exista un premiu pentru personalitatea mamei perfecte din rândul zodiacului, această cangeriană este câștigătoarea! Femeia Rac are capacitatea uluitoare de a fi perfect sincronizată cu emoțiile și dorințele copiilor ei. Dar natura ei supraprotectoare poate deveni uneori prea sufocantă.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♌ LEU

Femeile Leu sunt pline de viață și entuziasm și nu au nicio reținere în timp ce își revarsă dragostea asupra copilului lor. Trăsăturile zodiacale ale mamei Leu arată că ea este comandantul casei și face un părinte foarte hotărât care satisface toate nevoile copiilor ei.

♍ FECIOARĂ

Atunci când este înzestrată cu un copil, mama Fecioară îi va oferi acestuia un mediu curat și sănătos. Ea se ocupă în totalitate de nevoile emoționale și educaționale ale copilului. Dar ea poate fi o mamă destul de strictă și sistematică atunci când vine vorba de rutina zilnică a copiilor ei.

♎ BALANȚĂ

Artistică, răbdătoare și manierată, personalitatea mamei din zodia Balanță este atât un bun model de urmat, cât și o prietenă apropiată pentru copiii săi. Ea își dorește tot ce este mai bun pentru copiii ei, dar în același timp se asigură că aceștia nu-și uită rădăcinile.

♏ SCORPION

Femeia Scorpion este extrem de posesivă față de copilul ei și își folosește toate energiile pentru a-l proteja de influențele malefice. Ea se va asigura că toate nevoile lor sunt îndeplinite și va face eforturi extreme pentru a-i face fericiți.

♐ SĂGETĂTOR

Caracteristicile mamei din zodia Săgetător arată că este pasionată de călătorii, ceea ce îi va da ocazia copilului să conștientizeze stilul de viață al diferitelor persoane. Este extrem de entuziastă și se va asigura că copilul ei participă la tot felul de activități extracurriculare.

♑ CAPRICORN

Femeia Capricorn este prin caracter o persoană sinceră care își îngrijește cu scrupulozitate copilul. Deși pare a fi rigidă și puternică, este extrem de blândă cu copiii ei. Dar trebuie să se asigure că nu este prea strictă, altfel copiii ei pot deveni rebeli.

♒ VĂRSĂTOR

Femeile Vărsător sunt joviale cu copiii lor și cu toți companionii lor. Personalitatea zodiei mamei Vărsător este prietenoasă cu toți și nu ezită să dea sfaturi gratuite. Este înnebunită după gadgeturi și ultimele tehnologii. Dar stările ei de spirit ar putea să îi influențeze negativ pe copii.

♓ PEȘTI

Trăsăturile zodiei Mama Pești este destul de liberală cu copilul ei. Ea este pioasă, grijulie și ingenioasă. Ea se va asigura că copilul ei este alfabetizat din punct de vedere cultural și nu doar un șoarece de bibliotecă. Fiind plină de compasiune, ea îi va dărui copilului ei dragoste și afecțiune fără limite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.