Ce fel de TATĂ e în funcție de ZODIE

După ce relația avansează, gândul femeii zboară ușor-ușor la căsătorie și nu poate să nu se întrebe cum va fi ca tată bărbatul de lângă ea. Iată ce spun astrele:

 

Berbec

Tată generos, oferi şi haina de pe tine pentru copiii tăi. Îţi place când îţi vezi copiii activi, îi duci la tot felul de concursuri şi te simţi foarte mândru de ei. Nu eşti un bărbat calm, dar copiii ştiu că furia ta este trecătoare.

Taur

Eşti un tată devotat, îi educi, îi respecţi şi îi protejezi atât cât poţi. Nu forţezi nimic, laşi copiii să crească în propriul ritm. Ai multă răbdare şi eşti foarte protector.

Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Înainte de rolul de tată, eşti prietenul sau chiar fratele mai mare al copiilor tăi. Te pui la mintea lor, le cumperi cărţi şi te joci cot la cot cu ei.

Rac

Eşti foarte devotat rolului de tată şi eşti prezent în viaţa copilului tău la orice etapă a vieţii sale. Însaă, când creşte şi îşi ia zborul, starea de nervozitate îşi face loc pentru ca îi vrei mereu lângă tine.

Leu

Tată devotat şi plin de căldură. Le pui lumea la picioare copiilor, dar ei ştiu că nu trebuie să te contrazică. Ei te respectă pentru tot ceea ce eşti şi ce faci pentru ei.

Fecioară

Pui foarte mare preţ pe partea intelectuală. Îi duci la meditaţii, concursuri, îi înveţi să fie ordonaţi, însă nu ştii să oferi afecţiune. Este ceva ce trebuie să înveţi cu timpul.

Balanţă

Nu te implici prea mult în creşterea lor când sunt mici. Te implici cînd se fac mai mari şi trebuie să-i înveţi valori morale şi sociale. Nici ei nu te-ar vrea mai mult prin preajmă.

Scorpion

Spiritul patern te domină. Faci orice pentru copiii tăi. Însă, eşti omul extremelor. Poţi fi extrem de tolerant, dar şi extrem de nervos. Sentimentul de confuzie se instalează în creierul copiilor.

Săgetător

Te dedici copiilor, priveşti uimit cum cresc şi în ce mod, dar pot să deprindă şi obiceiuri mai puţin bune de la tine.

Capricorn

Îţi asumi responsabilitatea pentru orice nevoie a copiilor tăi, dar nu le dai voie să se apropie mai mult decât este cazul. Copiii nu primesc afecţiune din partea ta, deşi este un lucru important.

Vărsător

Copiii tăi sunt slăbiciunea ta. Îţi place să îţi înveţi copiii să fie competitivi şi independenţi. Mai târziu vor apărea altercaţii pe tema independenţei, dar te vei obişnui.

Peşti

Eşti un tată mai dezorientat. Nu te implici la treburile zilnice, dar ai darul de a îţi înţelege copiii din priviri şi gesturi.

0 comentarii pe “Ce fel de TATĂ e în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.