Ce greutate medie au oamenii în funcție de ȚARĂ


Ce greutate medie au oamenii în funcție de țară Nu-i așa că și tu te-ai întrebat de multe ori? 🙂

Primul lucru pe care trebuie să îl avem în vedere este diferența între greutatea pe care ne-o dorim și greutatea potrivită pentru noi. Este esențial să facem această distincție pentru că dacă ignori acest aspect, s-ar putea să suferi de tulburări de alimentație sau alte boli.

Acest infografic a fost creat de specialiști și include parametrii ce ar trebui să indice greutatea ideală pe care ar trebui să o avem în funcție de înălțime și constituție.

Te încadrezi? 🙂


Dacă vrei să îți menții o greutate ideală, iată ce ar trebui să faci:

1. Află care este greutatea ta ideală

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Există multe formule care îți permit să îți calculezi greutatea ideală. Poți să îți calculezi și indicele de masă corporală, care te va ajuta să îți dai seama dacă trebuie să mai slăbești sau să te menții la greutatea actuală.

2. Află câte calorii ar trebui să consumi pentru a slăbi

Pentru a te asigura că obții numărul corect de calorii, calculează-ți rata metabolică bazală, care îți spune de câte calorii are nevoie corpul tău pentru a funcționa în stare de repaus. Trebuie să ții cont de vârstă, de înălțime și de greutate.

3. Ține socoteala caloriilor

Odată ce ai aflat care este cea mai sănătoasă greutate pentru tine și câte calorii ai nevoie să consumi pentru a slăbi, trebuie să te asiguri că nu mănânci prea multe sau prea puține calorii. Ține socoteala caloriilor – notează-ți ce și cât mănânci și apoi caută valoarea nutrițională a acelor alimente. Asigură-te că tu consumi calorii ce provin din fructe, legume, dar și proteine din carne și carbohidrați din cereale integrale.

4. Schimbă modul în care te gândești la mâncare și exerciții

Greutatea ta are legătură cu sentimentele legate de mâncare și exerciții. Mâncarea ar trebui să fie văzută ca sursă de energie și ca un mod de a obține o sănătate bună, de a avea mai multă vitalitate și de a-ți îmbunătăți calitatea generală a vieții.

5. Fă-ți un program de exerciții fizice

Caută să faci exerciții fizice moderate pentru cel puțin 30 de minute în fiecare zi, deși s-ar putea să fie nevoie de mai mult, în funcție de scopurile pe care ți le-ai setat pentru a ajunge la greutatea ta ideală.

Ce greutate medie au oamenii în funcție de țară

Greutatea medie a unui om este de 62 de kilograme. S-ar putea să te întrebi unde trăiesc cei mai corpolenți oameni din lume. Se pare că greutatea medie diferă de la țară la țară. Acest lucru are multe cauze, dar cel mai mult contează condițiile de trai și mediul. Iată câteva exemple:

1. Canada 


2. Statele Unite ale Americii Bărbați – 88 kg. Femei – 75 kg.


3. Japonia Bărbați 


4. Germania 

5. Anglia


6. Bangladesh 

7. Ethiopia 

8. Rusia Bărbați – 73 kg. Femei – 69 kg.

sursa:brigtside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.