#TIPS&TRICKS

Ce înseamnă atunci când visezi șerpi

Scris de Laura P la 24 aprilie 2020

Fără să vrem, în timpul somnului ne lovim de anumite vise pe care dimineața ni le aducem aminte. Chiar dacă nu crezi în semnificația lor, parcă e bine să știi dacă un pericol se apropie, măcar cât să fii cu ochii-n patru ca să te ferești. Am ales cele mai comune vise și am găsit explicațiile lor. Asta nu înseamnă că e și adevărat, însă oamenii de știință sunt convinși că există o legătură între vise și urmările de apoi. Motivul pentru care încă încearcă să descope cum se întâmplă acest proces este pentru că visele stau la baza a 2 premii Nobel, crearea unor medicamente importante și pentru alte descoperiri științifice.

Din secolul al XX- lea se consideră că visele sunt izvorâte din subconștientul minții noastre și acestea trebuie interpretate. Se consideră că forța care crează visele este îndeplinirea dorințelor. Semnificațiile create până acum sunt intuitive, iar fiecare persoană trebuie să le adapteze pentru a înțelege adevăratul lor sens.

Publicitate

Ce înseamnă atunci când visezi șerpi

Șarpele simbolizează în vise trădare din partea persoanelor la care te aștepți cel mai puțin. Șerpii sunt cunoscuți pentru imprevizibilitatea lor și atacurile fulgerătoare. De altfel, acest vis poate semnifica o situație din viața ta care a scăpat de sub control, ceva ce îți e foarte greu să menții. Poate prezice de altfel că planurile tale nu vor decurge așa cum îți dorești continuănd așa, ci trebuie să schimbi unele lucruri dacă vrei să obți ce ți-ai propus. Dacă acesta încearcă să te muște, aceasta este o avertizare că trebuie să deschizi ochii în jurul tău și să vezi că cineva încearcă să ți-o coacă. Puiul de șarpe înseamnă că subestimezi o amenințare de care ești conștientă. Dacă visezi un șarpe mort sau că tu l-ai omorât înseamnă că pericolul a trecut.


Din bătrâni se spunea că atunci când visezi un șarpe înseamnă că îți e frig când dormi.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--