Ce înseamnă dacă dormi în poziția asta

Ce înseamnă dacă dormi în poziția asta

Ce înseamnă dacă dormi în poziția asta. Fiecare persoană are un stil aparte de a dormi, însă știați că acel stil de somn nu e ales la întâmăplare? Priviți fotografia de mai jos și alegeți imaginea cu care vă asemănați cel mai mult. Mai apoi căutați ce înseamnă în rândurile de mai jos.

1. Dacă ai ales prima imagine înseamnă că ești o persoană caldă și de încredere. Nu prea răspunzi provocărilor celor din jur și îți place să-ți faci planuri de viitor. Ești o fire veselă și optimistă.

2. Dacă poziția în care dormi se aseamănă cu imaginea a doua este semn că simți nevoia de protecție și îți dorești să fii înțeles și simpatizat de cei din jurul tău. Greu de crezut, dar ghemuindu-te așa încerci să te desprinzi de problemele cu care te confrunți zi de zi. Ai înclinații spre pictură, dans sau scris.

3. Ai o personalitate de lider. Această poziție dezvăluie despre tine că ești impulsiv, dornic să preiei mereu inițiativa și mereu atent ca lucrurile din viața ta personală și perofesională să fie mereu sub control. Ești o persoană care planifică totul dinainte și nu-ți prea plac surprizele. Ești perseverent și responsabil.

4. Ești optimistă, îți place să-ți trăești viața din plin. Cauți să fii în centrul atenției și îți place să fii înconjurat de prieteni. Ești foarte serioasă când vine vorba despre atribuțiile tale profesionale. Spui lucrurilor pe nume.

5. Ești o persoană bine echilibrată care își cunoaște țelurile și perspectiva asupra împlinirii lor. Ești sever, rigid, meticulor și exigent.

FOLLOW ME

6. Ai o personalitate imprevizibilă. Ești aventurooasă și schimbătoare. Cei din jurul tău te înțeleg mai greu. Ești o persoană indecisă și iei greu decizii. Cauți liniște și arrmonie.

Dacă alternezi poziţiile în timpul somnului, înseamnă că ai o personalitate eterogenă care ascunde laturi pe care nici tu nu le cunoşti încă foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.