Ce IUBESC și URĂSC 99% dintre oameni în funcție de vârstă

Experții au cercetat peste 30 de milioane de răspunsuri și asta i-a ajutat să facă o evaluare a ceea ce oamenii iubesc și urăsc cel mai mult.

Nu e deloc surprinzător să vezi că oamenii iubesc cățelușii, și nici că aceiași oameni urăsc o conexiune la Internet proastă, dar există și lucruri care nu sunt la fel de evidente.

De asemenea, după cum s-a dovedit, preferințele tale depind foarte mult de vârstă.

99% din oameni iubesc…

Mâncarea italiană. Italienii sunt foarte mândri de bucătăria lor, crezând că nimeni altcineva din lume nu îi poate întrece. Mamma Mia, cât de greu este să nu fi de acord cu asta!

Bunele maniere. Indiferent cât de mult te plângi de promiscuitatea modernă a moralei, așa cum s-a dovedit, manierele plăcute și o bună reproducere a lor sunt încă foarte apreciate și provoacă o admirație reală.

FOLLOW ME

Mâncarea în oraș. Este minunat să servești o cină într-o atmosferă diferită de cea de acasă, chiar dacă este vorba doar de un burger. Farmecul special, desigur, este că după aceea nu trebuie să speli vasele.

99% din oameni urăsc…

Șosete umede. Nu poți să negi că e un sentiment foarte inconfortabil. Iar pe lângă acesta, poate apărea și o răceală.

Pielea uscată. Pielea întinsă, subțire pe orice parte a corpului este o adevărată pedeapsă. Este ciudat faptul că cremele hidratante nu au fost pe primul loc în clasamentul lucrurilor adorate.

Părul din conducta de scurgere. Da, atunci când cureți chiuveta din baie, se pare că poți face cu ușurință o perucă. O perucă urâtă, murdară, udă, dar totuși impresionantă.

Teleshoppingul. De câte ori nu ți-a stricat momentele de relaxare la TV. Și dacă chiar ai cumpărat, probabil ți-ai dat seama ulterior că ai plătit prea mult.

Dacă ești elev sau student (15-20 ani)

În cazul aceasta, cel mai probabil, nu înțelegi ce este în neregulă cu o persoană care mănâncă voluntar wasabi sau comandă „Bloody Mary”.

Ești foarte îngrijorat dacă nu ai un prieten adevărat cu care să îți împărtășești cele mai intime secrete.

Ești gata să faci orice pentru o pizza și totuși, o gustare cu un sandwich este, de asemenea, acceptată. Plimbările în centrul comercial sunt o modalitate excelentă de a petrece timp cu prietenii.

Dacă ești un tânăr (20-35 ani)

Vei observa cu siguranță cât de mult încep să ți se schimbe gusturile. Apa minerală nu va parea atât de dezgustătoare cu timpul, dar interesul de a viziona seriale animate va începe să scadă.

Petrecerile spontante nu mai sunt pe placul tău, preferând mai degrabă o seară relaxantă acasă. La fel și în ceea ce privește prietenii, când prezența celei de-a doua jumătăți nu este așa de mare. Ești autosuficient și independent.

Dacă ești adult (35-40 ani)

Acum știi exact care este gustul vieții. Pizza și sandwhichurile nu mai sunt la fel de interesante, cum ar fi, de exemplu, un pahar de vin bun, în timp ce savurezi o friptură de vită. Abundența de poze pe rețelele sociale dispare, iar relațiile cu prietenii chiar foarte apropiați merg în fundal. Iar ceea ce este un „coleg de cameră”- nu știi și nu dorești să știi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.