Care este Karma ta în 2020, în funcție de zodie

Ce este Karma? În ultima perioadă, tot mai multă lume folosește cuvântul „karma” făcând referire la o acțiune care se întoarce împotriva celui care a inițiat-o. Conform definiției oficiale, prin Karma înțelegem un concept filosofic-religios, prin care nicio acțiune nu rămâne fără urmare. Budiștii consideră că acțiunea cu pricina poate avea o urmare și în viața viitoare, nu neapărat în aceasta.

Așadar, haideți să vedem ce ne-a pregătit Karma pentru anul 2020 în funcție de zodie.

Berbec – Karma 2020

Pentru tine Karma a pregătit ceva total neașteptat. Vei simți o liniște profundă și chiar dacă nu-ți mai vezi capul de treabă, vei simți că ai nevoie să faci o evaluare asupra lucrurilor pe care le-ai făcut până acum. Cel mai probabil își vei schimba locul de muncă.

Taur

În prima jumătate a anului este posibil să te confrunți cu probleme în relația ta de cuplu. Este nevoie să-ți găsești echilibrul și să rezolvi toate problemele. Dacă vei reuși, a doua jumătate a anului va fi mult mai bună pentru tine.

Gemeni

Vorba lungă, sărăcia omului. Ei bine, Karma te va învăța că trebuie să ai răbdare. Astfel, vei prmi niște lovituri prin unele schimbări de care vei avea parte. S-ar putea să te simți pierdut, dar asta doar pentru câteva luni. Urmează zile mai bune.

Rac – Karma 2020

Vești bune pentru tine! Anul acesta vei primi toată dragostea și fericirea pe care ai distribuit-o până acum. Tot răul va dispărea și te vei simți împlinit.

FOLLOW ME

Leu

Chiar dacă ați acționat greșit în trecut, Karma nu se întoarce acum. Mai aveți o șansă pentru a îndrepta lucrurile. Nimic nu este mai adevărat decât faptul că atunci când Karma te lovește o să simți cea mai puternică palmă pe care ți-ai luat-o vreodată de la viață.

Fecioară

Anul începe pentru tine cu o stare de neliniște, efect al Karmei care vrea să te scoată din zona ta de confort. Chiar dacă ți se pare destul de greu să mergi ”pe genunchi” nu te târî. Ridică-te pentru că acesta este momentul tău de evoluție.

Balanță – Karma 2020

În 2020 karma te va ajuta să îți găsești echilibrul. Ești foarte sensibil și mulțumit de viață. Te vei prezenta cu multă autenticitate și corectitudine, doar fii atent cu indecizia, îți poate împiedica mersul.

Scorpion

Vei da de greu, iar Karma te va învăța cum să rămâi în picioare. Trebuie doar să stai alături de oamenii pe care îi iubești și lucrurile se vor aranja de la sine. IUBIREA este cuvântul cheie din anul tău.

Săgetător

A fost un an dificil pentru tine. Anul 2020 a început în forță pentru voi, dar cel mai important este că vor urma și mai multe evenimente fericite pentru voi. Gata cu stresul, bun venit distracție.

Capricorn

Ai dat de greu! Lucrurile au mers în favoarea ta. Nu ești mândru că ai apelat la metode mai puțin ortodoxe ca să primești ce ți-ai dorit. Anul acesta Karma se întoarce împotriva ta. Ar trebui să-ți faci provizii, căci se anunță un final de an destul de greu.

Vărsător

Ești foarte impulsiv și ai tendința de a răni oamenii pentru că cuvintele tale sunt foarte dure adesea. Așadar, Karma vrea să te învețe una dintre cele mai importante lecții de viață: trebuie să ai răbdare și să scapi de impuls. Când vei învăța asta vei înțelege că viața ta este mult mai liniștită.

Pești – Karma 2020

Karma își va aduce oportunități inredibile. Vei fi surprins de un loc de muncă nou, de dragoste și de prietenie. Este anul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.