Ce lucru incredibil se întâmplă atunci când un bărbat îmbrățișează o femeie?

O lecție interesată dată de David Tumarinson, un scriitor celebru, descrie într-un mod incredibil ce se intamplă în timpul unei îmbrățișări intime:

„Când un bărbat vine în tăcere din spate și îmbrățișează o femeie, el închide un cerc. Cercul lui și al ei. Acesta este un cerc al sensibilității, căldurii și protecției. Și pune femeia chiar în mijlocul acestui cerc minunat. Astfel, neintenționat, bărbatul demonstrează că în acest moment ea este centrul universului său. Un bărbat ține în brațe o femeie în tăcere. Ea rămâne tăcută… simte căldura, dragostea și protecția care provin din aceste mâini liniștite, puternice și pline de iubire.

Când un bărbat îmbrățișează o femeie, ea simte că are aripi și că poate să zboare. Acest cerc de iubire este calm și confortabil. Această sensibilitate silențioasă face ca ei să se topească ca un cub de zahăr într-o ceașcă de cafea. Cine este ea acum, cea care stă în centrul cercului său? Ce simte ea? Cine este ea în acest moment? Este o femeie sau o fată? Oare se simte iubită sau iubește? Acea pătură de lumină tăcută acoperă umerii femeii și îi ascunde gândurile în fața bărbatului… sau nimic nu poate fi ascuns în acest cerc privat? La urma urmei, el doar o ține în brațe, protejând-o de lumea exterioară care este atât de rece și atât de hidoasă. Dar în brațele lui este cald ș confortabil. Aceste brațe sunt protecția și liniștea ei. O femeie caută, așteaptă și speră… la o simplă îmbrățișare.”

sursa material: Brightside

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.