Ce MACHIAJ ți se potrivește în funcție de ZODIE

Dacă iubești astrologia, iată câteva idei de machiaj pentru fiecare zodie, propuse de Kimberley Money:

1. Berbec

Nativii Berbec au o personalitate puternică. Ei sunt direcți, sinceri și au calități de lideri. Sunt foarte hotărâți și mereu gata de acțiune, preluând conducerea în mod spontan, fără să se gândească la aspectele pozitive sau negative ale unei situații.


2. Taur

Taurii sunt cunoscuți pentru hotărârea și zelul lor. Nu e ușor să îi distragi de la țelul lor, odată ce și-au pus ceva în cap. Ei apreciază simplitatea și funcționalitatea.

2-taur-400x600-5854088
3. Gemeni

FOLLOW ME

Gemenii sunt ființe duale. Ei sunt caracterizați de inconstanță, așa că sentimentele lor le provoacă mereu confuzii. Totuși, se pricep la comunicare și la controlul limbajului.


4. Rac

Racii sunt emotivi. Schimbările de dispoziție le cauzează mereu probleme. Ei au diverse dispoziții în cadrul unei singure zile, dar adevăratele sale emoții sunt ascunse în spatele unui calm imperturbabil. Pot fi răniți foarte ușor și pot avea probleme mentale – precum depresia.

11-rac-400x600-4078493
5. Leu
Leii sunt plini de energie și mereu gata de acțiune. Ei vor să fie recunoscuți și admirați, iubind să se afle în centrul atenției. Se străduiesc să fie pe primul loc în orice fac. Nu reacționează prea bine atunci când primesc critici.

12-leu-399x600-2872695
6. Fecioară

Fecioarele au un simț ascuțit în legătură cu ce e bine și ce e rău și de aceea pot să discrimineze. Ei sunt foarte precauți întotdeauna. Deși sunt foarte inteligenți, adesea sunt confuzi și nu știu ce să facă în viață.


7. Balanță

Și nativii acestei zodii au multă energie – dar rămân fără ea repede. De multe ori ei calmează disputele, încercând să păstreze mereu armonia și echilibrul, dar sunt persoane cu două fețe. Au în ei atât voioșie, cât și întuneric. Pot să aibă momente de inactivitate completă și apatie.


8. Scorpion

Scorpionii sunt persoane foarte interesante. Sunt ranchiunoase și așteaptă momentul potrivit pentru a se răzbuna. Nu iartă nicio trădare. Se spune despre ei că sunt egoiști. Au însă și niște trăsături pozitive – diplomație, intuiție, inteligență, dăruire, hotărâre, spiritualitate.


9. Săgetător

Săgetătorii sunt niște optimiști incurabili, care caută întodeauna partea pozitivă a lucrurilor. Greutățile nu îi doboară. Sunt interesați de sporturi și de activitățile de exterior. Uneori nu bagă deloc criticile în seamă.


10. Capricorn

Ei au dorința de a ajunge cât mai sus și pot deveni egoiști – nu vor ezita să-I sacrifice pe alții pentru a-și îndeplini scopurile. Ei își plănuiesc cu atenție toate mișcările și chiar fac repetiții, până le iese perfect.


11. Vărsător


Vărsătorii sunt extrem de vulnerabili și sensibili. Sunt înconjurați de oameni, dar rareori au prieteni apropiați. Ei adoră discuțiile intelectuale și sunt buni la comunicare.

12. Pești

Peștii trăiesc în lumea lor imaginară, care are foarte puține legături cu cea reală. Lor le place să privească lumea prin niște ochelari cu lentile roz. Când realitatea îi provoacă, nativii din zodia Pești au tendința de a se retrage la adăpostul lumii lor imaginare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.