Ce nu știai despre bărbatul Gemeni. Cum iubește această zodie

Ce nu știai despre bărbatul Gemeni. Cum iubește această zodie

Atunci când un bărbat Gemeni se îndrăgostește, este greu de spus cât va dura. El are nevoie de schimbare și răspunde la entuziasmul și la caracterul surprinzător al persoanei iubite. Deși simte emoții, crede că acestea sunt profunde și rareori se va întreba dacă este doar ceva care va trece mâine. Bucurându-se de moment, ar putea să își enerveze cu adevărat partenerul dacă acesta încearcă în mod constant să facă planuri pentru viitorul lor împreună. Acest lucru nu înseamnă că partenerului Gemeni nu-i pasă, dar are nevoie de spontaneitate în viața lui pentru că orice altceva îl face să se simtă legat. Este blând, incitant, schimbător, detașat și cu siguranță poate face o femeie să râdă. El este toate aceste lucruri într-o singură persoană și toate într-o singură zi, în fiecare zi.

Nu ai putea spune exact că un bărbat Gemeni este de încredere sau de nădejde. El nu are nicio intenție de a-și dezamăgi partenera, dar nu este conștient de viteza schimbărilor în ceea ce privește sentimentul său de realitate. Atunci când este îndrăgostit cu adevărat, va avea anotimpuri în sentimentele sale, indiferent de iubire. De la primăvară și dorința înfloritoare, la iarnă și distanța insuportabilă, este un bărbat dificil de însoțit dacă te aștepți la consecvență. Singurul mod în care poate rămâne într-o relație funcțională este dacă își găsește o parteneră care este autosuficientă și complet independentă. Dacă găsește o parteneră care să îi întrezărească iarna și să îl lase să fiarbă în așteptare – cineva care să îl iubească exact în același mod în care iubește el, dar cu ceva mai multă răbdare.

Secretele bărbatului din zodia Gemeni

Aceasta este o întrebare la care este greu de răspuns, iar răspunsul ar fi cel mai frecvent un simplu „nu”. Nu poți avea încredere în partenerul tău Gemeni. Acest lucru nu se datorează faptului că este un mincinos patologic, ci pentru că nu există nicio modalitate de a prezice ce va aduce ziua de mâine în mintea sau în inima lui. Sunt multe lucruri pe care le poate spune în toiul momentului, iar toate acestea sunt ecuații matematice complexe pe care trebuie să le descifrezi dacă vrei să știi dacă a vrut să spună ceea ce a spus și să înțelegi ce a vrut de fapt să spună. Cu toate acestea, dacă își împarte viața cu o parteneră cu o profunzime emoțională reală, capabilă să îi simtă personalitatea interioară care nu se schimbă peste noapte, este un bărbat norocos care nu își va trăda niciodată încrederea partenerei.

De obicei, Gemenii sunt ceva de genul unui cobai superficial pentru alte persoane. Adevărul este că natura lui nu este deloc ușoară și superficială, ci foarte complexă și greu de atins. Dacă tu însuți ești superficial, nu vei ajunge niciodată dincolo de suprafața Gemenilor pe care toată lumea are voie să o vadă. Acesta este un om distant față de propriile emoții și are nevoie să ajungă la miezul arzător al inimii sale, dar nu știe cum să facă acest lucru. Dacă a fost rănit de familia sa, există o mare probabilitate ca el să nu meargă niciodată suficient de adânc pentru a se înțelege pe sine însuși și atunci este și mai dificil pentru ceilalți să îl vadă cu adevărat. Dacă cineva recunoaște miezul unui bărbat Gemeni, va descoperi că există o rădăcină în tot acel farmec copilăresc și o frumusețe interioară incredibilă.

El este pozitiv, aventuros și surprinzător, mereu în mișcare și gata să facă față oricărei provocări din viață. Când este cu adevărat îndrăgostit, își arată inima de copil, pură și neatinsă. Cu toate acestea, sunt multe lucruri care nu-i plac atunci când devine distant și pur și simplu nu-i mai pasă. Poate fi nesigur, comportându-se ca un copil răsfățat și speriat de emoțiile sale.

Duceți-l undeva unde nu a mai fost, cumpărați-i o carte cu instrucțiuni practice, dați-i orice lucru care are litere pe el sau care poate fi folosit pentru a scrie, a discuta sau a face fotografii. Îi plac diferite gadgeturi electrice, lucruri ciudate, mici, care pot fi folosite pentru telefon sau cu degetul. Vrea libertate pentru a-și folosi cadoul o singură dată și apoi să-l arunce. Orice te decizi să dăruiești unui bărbat Gemeni, completează totul cu un zâmbet. S-ar putea să fie singurul lucru de care aveți nevoie amândoi.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.