Ce piatră prețioasă să purtați pentru bogăție și prosperitate

Ce piatră prețioasă să purtați pentru bogăție și prosperitate

Pietrele prețioase pot juca rolul de aparat pentru Legea atracției și pot ajuta la creșterea câștigurilor financiare. Puterea influenței pietrelor prețioase asupra dobândirii bogăției este documentată în textele vedice antice. Pietrele prețioase conțin energiile concentrate care influențează planetele și stelele cu care este asociată. Plasarea unui grup de astfel de pietre prețioase în colțul din stânga al casei sau al biroului dumneavoastră poate consolida câștigurile financiare. Purtarea lor într-un portofel sau păstrarea lor într-un sertar de contabilitate ajută, de asemenea,. Pietrele prețioase sunt structurate în mod natural pentru a conduce energia și, prin urmare, vă readuce înțelepciunea de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele financiare.

Se crede că Aventurina verde, piatra prețioasă asociată cu Chakra inimii, aduce înapoi banii pe care i-ați pierdut prin luarea unor decizii nechibzuite. Este indicat să țineți această piatră aproape de Chakra inimii în timp ce practicați meditația. Poate funcționa ca un companion excelent dacă începeți o nouă aventură sau un nou loc de muncă. Culege rezultate, așa cum sugerează și numele său de „talisman al norocului”.

Citrinul, cunoscut și sub numele de „Piatra negustorului de noroc”, care activează chakra coroanei, este folosit pentru câștiguri financiare și manifestarea banilor. Este indicat să păstrați această piatră prețioasă în sertarele cu bani sau în portofelele oamenilor de afaceri.

Pirita, cunoscută și sub numele de „aurul nebunului”, este numită piatra supremă a norocului, a prosperității și a abundenței, deoarece atrage monedele și banii, invocând legea atracției pentru a vă aduce din ce în ce mai mult.

Safirul galben activează chakra plexului solar care va radia energie ce va aduce visele tale mărețe în formă fizică. De asemenea, vă va susține dorințele de bogăție chiar și în momentele grele. Este indicat să îl porți cu degetul arătător.

Granatul, această piatră prețioasă este guvernată de planeta Rahu. Vă ajută să vă ștergeți datoriile vechi și să obțineți treptat noi profituri.

FOLLOW ME

Jadul verde, piatra prețioasă asociată cu chakra inimii are o energie vindecătoare care dizolvă limitările autoimpuse, cum ar fi aceea de a te considera nedemn de a primi bani. Mai degrabă decât să aducă bogăție peste noapte, îți stimulează energia pe termen lung și te concentrează să lucrezi pentru a atinge obiectivele financiare din viitorul apropiat și este, de asemenea, cunoscută ca talismanul norocos.

Smaraldul, sau piatra prețioasă Panna, rezonează cu adevărat cu banii și banii lichizi și, prin urmare, este cunoscut sub numele de cristal al abundenței. Îți îmbunătățește procesul de gândire, ajutându-te să iei decizii corecte atunci când vine vorba de tranzacții imobiliare, crescând în cele din urmă fluxul de bani în viața ta.

Safirul albastru, efectele malefice ale lui Saturn în horoscopul tău și efectele negative ale Sade Sati duc la pierderea bogăției și blochează chakra afluxului de bani. Purtarea Safirului Albastru vă protejează de astfel de efecte malefice și, prin urmare, vă ajută să vă stabilizați averea și veniturile chiar și în timpul fazei rele.

Malachitul, această piatră prețioasă este asociată cu chakra inimii și a gâtului, iar energiile sale protejează de ghinionul financiar. Este considerată un magnet energetic, iar banii sunt o energie, prin urmare, plasarea ei în portofele poate duce la acordarea atenției necesare pentru a rezolva problemele financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.