Ce SCHIMBĂRI aduce 2018 pentru fiecare ZODIE

Ce ZODII vor suferi cel mai mult în 2018 – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Zodia care își schimbă locul de muncă – Leu

Trebuie să îți schimbi puțin direcția profesională în care te îndreptai, pentru a-ți continua dezvoltarea. S-ar putea să ai mult de muncă, dar va merita, mai ales în ceea ce privește situația financiară care se va îmbunătăți considerabil. La finlul anului vor apărea schimbări benefice.

Schimbări radicale pentru următoarea zodie- Gemeni

Vei avea un an plin de oportunități și schimbări care te vor transforma mai ales pe plan spiritual. Această schimbare a ta poate determina și adoptarea unei noi atitudini față de cei apropiați. Vei prefera mai degrabă să fii sigur și să comunici tu cu tine decât să iei parte la întâlniri sociale.

Zodia care va suferi- Săgeător

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Vei avea parte de mai multe dezamăgiri, mai ales pe plan sentimental. Dacă vei avea încă tăria de caracter și puterea să nu te lași schimbat de aceste probleme, ai ocazia să avansezi la locul de muncă. Și chiar dacă pe plan personal lucrurile nu vor sta foarte bine, pe plan profesional ai mai multe șanse de dezvoltare.

Zodia care va avea ghinion- Capricorn

Vei fi frecvent pus în fața unor situații pe care trebuie să le rezolvi rapid. Anul este plin de agitație, și la un moment dat s-ar putea să simți că nu îți ies lucrurile chiar dacă te străduiești mult și că ai ghinion. Nu îți face griji, păstrează-ți calmul și vei trece peste până la sfârșitul anului.

Zodia care se va căsători- Taur

Anul începe foarte bine, vei avea vești foarte bune, mai ales în ceea ce privește dragostea. Se anunță întemeierea unei familii. Dacă ești deja căsătorit, legătura ta cu partenerul devine mai strânsă și mai armonioasă.
Dacă ești încă singur, vei găsi pe cineva și după ce vei aștepta să vezi dacă este potrivit pentru tine, vei iniția o relație.

Cel mai bun an- Scorpion

Ai noroc de cel mai benefic și prosper an datorită lui Jupiter. Este momentul de glorie, iar toți cei din jur îți vor recunoaște meritele. Pe lângă reușitele profesionale, în 2018 îți vei schimba și atitudinea față de mai multe lucruri din viața ta și vei reuși astfel să profiți de opțiuni neexplorate.

Nevoit să ia decizii radicale- Fecioară

Nativii Fecioară vor avea parte de un an tensionat în care vor trebui să ia multe decizii, unele radicale și definitive. Poate fi vorba de a rămâne în țară sau de a se muta în străinătate, poate fi vorba de a pune punct unei relații, de a se căsători sau de a ocupa o funcție înaltă.

Important este să fie conștienți că vor avea de trecut printr-o cumpănă, iar acel moment nu va fi unul chiar ușor pentru că va fi nevoie să ia o decizie demnă de a le schimba traiectoria în viitor.

Zodia care va fi înșelată- Pești

Vei descoperi secrete care te vor demoraliza și te vor întrista. Este posibil să fii înșelat de cineva drag ție, iar asta te va duce cu moralul la pământ. At fi bine să încerci să nu-ți pierzi concentrarea, pentru că vor trece pe lângă tine foarte multe oportunități care te vor ajuta să te dezvolți în carieră.

Zodia care va divorța- Berbec

Dacă nu reușești să rezolvi problemele prin comunicare și toleranță, cel mai probabil se apropie un divorț.
Dacă ești singur, vei întâmpina dificultăți pentru a găsi pe cineva pe placul tău, și deși ți-ai dori o relație, nu te mulțumește nimic.

Zodia care are noroc la bani- Rac

Ar fi bine să nu refuzi nicio oportunitate care ți se ivește pentru că ai șansa să facimai mulți bani ca până acum. Vei avea idei bune și le vei aplica foarte bine, așa că până la sfârșitul anului situația ta financiară se va îmbunătăți considerabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.