Ce SCHIMBĂRI aduce 2020 pentru fiecare ZODIE

Ce SCHIMBĂRI aduce 2020 pentru fiecare ZODIE. Karma își face loc în viața noastră și fiecare va primi ce merită. Însă, astrele se luptă să aducă și bucurii.

Zodia care va divorța- Berbec – Ce SCHIMBĂRI aduce 2020 pentru fiecare ZODIE

Dacă nu reușești să rezolvi problemele prin comunicare și toleranță, cel mai probabil se apropie un divorț.
Dacă ești singur, vei întâmpina dificultăți pentru a găsi pe cineva pe placul tău, și deși ți-ai dori o relație, nu te mulțumește nimic.

Zodia care se va căsători- Taur

Anul începe foarte bine, vei avea vești foarte bune, mai ales în ceea ce privește dragostea. Se anunță întemeierea unei familii. Dacă ești deja căsătorit, legătura ta cu partenerul devine mai strânsă și mai armonioasă.
Dacă ești încă singur, vei găsi pe cineva și după ce vei aștepta să vezi dacă este potrivit pentru tine, vei iniția o relație.

Schimbări radicale pentru următoarea zodie- Gemeni

Vei avea un an plin de oportunități și schimbări care te vor transforma mai ales pe plan spiritual. Această schimbare a ta poate determina și adoptarea unei noi atitudini față de cei apropiați. Vei prefera mai degrabă să fii sigur și să comunici tu cu tine decât să iei parte la întâlniri sociale.

FOLLOW ME

Zodia care are noroc la bani- Rac

Ar fi bine să nu refuzi nicio oportunitate care ți se ivește pentru că ai șansa să facimai mulți bani ca până acum. Vei avea idei bune și le vei aplica foarte bine, așa că până la sfârșitul anului situația ta financiară se va îmbunătăți considerabil.

Zodia care își schimbă locul de muncă – Leu – Ce SCHIMBĂRI aduce 2020 pentru fiecare ZODIE

Trebuie să îți schimbi puțin direcția profesională în care te îndreptai, pentru a-ți continua dezvoltarea. S-ar putea să ai mult de muncă, dar va merita, mai ales în ceea ce privește situația financiară care se va îmbunătăți considerabil. La finlul anului vor apărea schimbări benefice.

Nevoit să ia decizii radicale- Fecioară

Nativii Fecioară vor avea parte de un an tensionat în care vor trebui să ia multe decizii, unele radicale și definitive. Poate fi vorba de a rămâne în țară sau de a se muta în străinătate, poate fi vorba de a pune punct unei relații, de a se căsători sau de a ocupa o funcție înaltă.

Important este să fie conștienți că vor avea de trecut printr-o cumpănă, iar acel moment nu va fi unul chiar ușor pentru că va fi nevoie să ia o decizie demnă de a le schimba traiectoria în viitor.

Anul în care vei călători foarte mult – Balanță

Toată viața ți-ai dorit să te plimbi în lung și-n lat, însă nu ai putut din diverse motive. Fie comoditate, fie lipsa timpului sau lipsa companiei. A venit momentul să-ți faci bagajul și să mergi să te plimbi, să vizitezi locuri noi și să te bucuri de viață. Nu ar trebui să te simți captiv în propia viață. Trebuie să o trăiești și să te bucuri de ea.

Cel mai bun an- Scorpion – Ce SCHIMBĂRI aduce 2020 pentru fiecare ZODIE

Ai noroc de cel mai benefic și prosper an datorită lui Jupiter. Este momentul de glorie, iar toți cei din jur îți vor recunoaște meritele. Pe lângă reușitele profesionale, în 2018 îți vei schimba și atitudinea față de mai multe lucruri din viața ta și vei reuși astfel să profiți de opțiuni neexplorate.

Zodia care va suferi- Săgeător

Vei avea parte de mai multe dezamăgiri, mai ales pe plan sentimental. Dacă vei avea încă tăria de caracter și puterea să nu te lași schimbat de aceste probleme, ai ocazia să avansezi la locul de muncă. Și chiar dacă pe plan personal lucrurile nu vor sta foarte bine, pe plan profesional ai mai multe șanse de dezvoltare.

Zodia care va avea ghinion- Capricorn

Vei fi frecvent pus în fața unor situații pe care trebuie să le rezolvi rapid. Anul este plin de agitație, și la un moment dat s-ar putea să simți că nu îți ies lucrurile chiar dacă te străduiești mult și că ai ghinion. Nu îți face griji, păstrează-ți calmul și vei trece peste până la sfârșitul anului.

Zodia care își va face propriul business – Vărsător – Ce SCHIMBĂRI aduce 2020 pentru fiecare ZODIE

Îți dorești de foarte mulți ani să devii propriul tău șef. Acesta este anul în care îi dai drumul la treabă. Chiar din primele luni faci demersurile necesare pentru a deschide afacerea care ți s-a pus în cap recent. Deși nu este chiar ceea ce ai visat, este un început. Gândești măreț și vei reuși. Secretul este să faci mici și siguri dacă nu vrei ca afacerea ta să pice.

Zodia care va fi înșelată- Pești

Vei descoperi secrete care te vor demoraliza și te vor întrista. Este posibil să fii înșelat de cineva drag ție, iar asta te va duce cu moralul la pământ. At fi bine să încerci să nu-ți pierzi concentrarea, pentru că vor trece pe lângă tine foarte multe oportunități care te vor ajuta să te dezvolți în carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.