Ce semnifică alunițele în funcție de locul în care sunt amplasate pe corp. Ce înseamnă dacă ai aluniță pe obraz

Ce semnifică alunițele în funcție de locul în care sunt amplasate pe corp. Ce înseamnă dacă ai aluniță pe obrazCe semnifică alunițele în funcție de locul în care sunt amplasate pe corp. Ce înseamnă dacă ai aluniță pe obraz

Alunițele sunt semne de culoare închisă prezente pe piele. Aceste concentrații de pigmenți au o semnificație interesantă în astrologia indiană și chineză. Ele sunt considerate importante în prezicerea viitorului unei persoane. Acestea sunt indicii ale destinului tău care reflectă destinul tău care apare ca urmare a pozițiilor și semnelor planetare din viața ta.

Interpretarea alunițelor depinde de forma, mărimea și culoarea lor, împreună cu amplasarea lor pe corp. Alunițele de culoare roșie, cămin și verde sunt considerate bune, iar cele negre se crede că aduc rezultate rele. Pentru ca o aluniță să producă vreun efect, aceasta trebuie să aibă o dimensiune considerabil de mare.

Iată câteva interpretări utile ale alunițelor în funcție de amplasarea, mărimea, forma și culoarea lor

Alunițele lungi aduc, de asemenea, noroc.

Alunițele de formă pătrată pot aduce ghinion la început, dar vor aduce noroc mai târziu.

Alunițele în formă de zigzag vin cu rezultate proaste.

Alunițele în formă de triunghi aduc un rezultat mixt.

FOLLOW ME

Interpretări alunițe zona feței

Capul:

Alunițele de pe cap pot fi văzute doar pe un cap ras.

Partea dreaptă: Face ca o persoană să fie excelentă în politică. Culoarea roșie sau verde îi prezice să fie ministru sau să se bucure de o poziție prezidențială într-o organizație de afaceri. Asigură succesul și statutul.

Partea stângă: Face ca o persoană să fie foarte spirituală, cu o înclinație specială spre literatură. Nu va avea suficienți bani și se va bucura de un nume bun în societate.

Fruntea:

Partea dreaptă: Alunița de pe partea dreaptă face o persoană bogată și faimoasă în societate. El va fi un devotat al lui Dumnezeu și va avea o natură serviabilă.

Partea stângă: Alunița din partea stângă a unei frunți înguste face o persoană egoistă și egocentrică. El nu se va bucura de respect din partea societății.

Temple:

Partea dreaptă: Alunița prezice o căsătorie timpurie și un soț sau o soție arătoasă. El poate experimenta sosirea bruscă a banilor.

Partea stângă: De asemenea, denotă o căsătorie bruscă și o bogăție neașteptată, dar cu pierderi în afaceri.

Sprâncenele:

Centrul: Alunița de pe mijloc face din persoana respectivă un mare lider cu multă bogăție, nume și faimă. Se bucură de lux în viață.

Partea dreaptă: Prevestește o căsătorie timpurie și un soț minunat. Norocul devine mai puternic după căsătorie.

Partea stângă: Prezice ghinion pentru persoana respectivă, deoarece se confruntă cu probleme la locul de muncă și în afaceri. Nu este capabil să-și folosească și să-și utilizeze banii.

Pleoapele ochilor:

Pleoapa dreaptă a ochiului: Alunița de pe pleoapa dreaptă aduce bani. Există o sosire lentă a banilor. Va cheltui mulți bani pentru Dumnezeu și pentru activități religioase. Se va bucura de mândrie și satisfacție interioară.

Pleoapa stângă a ochiului: Prevestește câștiguri mici și sentiment de gelozie din partea celorlalți. Duce o viață obișnuită.

Ochii:

Ochiul drept: Promite un noroc puternic și un flux ușor de bani, chiar și fără a depune o muncă grea.

Ochiul stâng: Face ca o persoană să fie arogantă. Se implică în relații nelegitime.

Urechile:

Prezența aluniței oriunde pe ureche prezice o viață plină de câștiguri mari și lux. Va exista un echilibru în cheltuieli. Prevestește o viață ușoară și fără probleme.

Nasul:

Vârf: Alunița de pe vârf face ca o persoană să fie irascibilă. El va avea un respect de sine ridicat și va fi respectat și de ceilalți.

Partea dreaptă: Prezice un flux de bani lin și ușor.

Latura stângă: Această aluniță nu prezice o viață bună.

Pod: Reprezintă o viață plină de provocări. Nativul se poate confrunta cu dificultăți în găsirea unui loc de muncă, împreună cu pierderi de bani.

Sub nas: Promite o familie numeroasă, cu mulți copii.

Bărbia:

Mijlocul: O aluniță exact în mijlocul bărbiei prezice o persoană înaltă, care se bucură de lauri în societate.

Partea dreaptă: Această aluniță face un mare diplomat cu abilități de gândire logică. El îi poate convinge și negocia pe ceilalți cu abilitățile sale mari de comunicare. Aduce cu sine nume, faimă și bani.

Latura stângă: Aceasta îl face pe nativ o persoană directă. Este posibil să nu fie plăcut de oameni și să se implice în certuri frecvente. Cheltuielile vor fi mai mari decât câștigurile.

Buze:

Buza superioară: O aluniță pe buza superioară prezice persoana care iubește luxul. Îi place să facă bine oricui și tuturor.

Buza de jos: Aceasta îl face pe nativ să fie un iubitor de mâncare. De asemenea, îi plac artele teatrale și actoria.

Partea interioară a buzei superioare: Această aluniță face o persoană pricepută în forțe mistice și mantre.

Partea interioară a buzei inferioare: Reprezintă o persoană să fie un bețiv. El va pierde bani la speculații.

Obrazul:

Obrazul drept: Alunița prezice o persoană care este foarte sensibilă și își respectă părinții. Își iubește soțul/soția și rudele. Se bucură de o viață fericită. Trăiește mult.

Obrazul stâng: Această aluniță face ca o persoană să fie arogantă și introvertită. Va avea o viață dificilă, dar se va bucura de bătrânețe datorită familiei și copiilor săi.

Limba:

Centru: Această aluniță prezice probleme în educație. Persoana poate avea probleme de sănătate și se va confrunta cu probleme în a vorbi cu fluență.

Vârful marginii exterioare: Face ca persoana să fie un mare orator cu puterea de a-i convinge pe ceilalți. Îi place mâncarea bună. Își adoră copiii și se bucură de o viață fericită.

Ce semnifică alunițele de pe corp

Gât:

Spatele gâtului: Face ca o persoană să fie foarte agresivă și furioasă. Participă la activități antisociale.

Partea din față a gâtului: Această aluniță promite o voce dulce. Persoana va fi artistică și se va așeza frumos după căsătorie.

Umerii:

Umărul drept: Alunițele de pe umărul drept fac o persoană curajoasă și curajoasă. Este foarte pretențios în ceea ce privește terminarea muncii sale.

Umărul stâng: Această aluniță îl implică pe nativ în lupte.

Stomacul:

Partea dreaptă: O aluniță în partea dreaptă a stomacului reprezintă câștiguri bune pentru persoana respectivă.

Partea stângă: Reprezintă o persoană geloasă. Îi place să câștige bani ușor. Va fi proprietarul unui teren agricol.
Lângă buric: Reprezintă o viață luxoasă. Poate fi o persoană cu gura mare.

Mâinile:

Mâna dreaptă: Această aluniță indică o persoană inteligentă, cu capacitatea de a termina orice lucrare cu tenacitate și inteligență.

Mâna stângă: Indică o persoană care tânjește să câștige bani, dar să rămână cu picioarele pe pământ.

Cotul drept: Această aluniță indică multă bogăție și succes. Nativul are interes pentru artele frumoase. El este serviabil și primește ajutor și de la alții.

Încheietura mâinii: Indică o copilărie dificilă din punct de vedere financiar. Persoana devine pictor sau scriitor. Se va bucura de câștiguri mari pe măsură ce va îmbătrâni.

Palmele:

Alunițele situate oriunde pe partea interioară a palmei nu sunt considerate bune. Ele indică vremuri dificile.

Degetele:

Alunițele de pe degete nu sunt bune. Ele reflectă momentele grele din viață.

Spatele:

Lângă coloana vertebrală: Această aluniță este un indiciu al numelui și faimei în viață. O astfel de persoană devine un ministru sau un lider.

Partea dreaptă: Este un indiciu de mare curaj și sănătate.

Latura stângă: Această aluniță reflectă obținerea sarcinilor îndeplinite cu diplomație și tactică.

Coapsele:

Coapsa dreaptă: Această aluniță indică o persoană curajoasă. El va avea vizite în străinătate. Se poate bucura de mari beneficii din partea unei doamne speciale din viața sa.

Coapsa stângă: Această aluniță reflectă puțini prieteni. Persoana va fi foarte pricepută într-o formă de artă. Va fi, de asemenea, leneș și plictisitor.

Picioarele:

Piciorul drept: Această aluniță indică o viață de familie fericită și un soț minunat. Persoana va fi un devotat al lui Dumnezeu.

Piciorul stâng: Persoana se va confrunta cu probleme financiare în viață. De asemenea, se va confrunta cu probleme în viața conjugală.

Partea de jos a piciorului: Aceasta indică faptul că persoana se va bucura de multe călătorii. Va avea o fire libertină. Îi vor plăcea artele frumoase. Va avea o mulțime de dușmani.

Acestea sunt indicii care sunt reflectate de fiecare aluniță prezentă pe corp. Acum puteți să vă preziceți viitorul citind aceste interpretări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.